Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

erollcelik

erollcelik

Üye
Benim şahsi fikrim nokia üzerinde herhangi bir güncelleme baskısı yok anna da olduğu gibi.Kısaca güncelleme için verilen hiçbir tarihe itibar etmem.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar naviyle suitenin farkı ne

asrabi

asrabi

Üye
naviyle phoenix programı aracılığıyla flaslama yapıyosun biraz karışık . Suite ile adım adım güncelleme yapıyosun öle bşi işte :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
flash tam olarak ne işe yarıyo desem küfür etmezsiniz heralde :)

sawserez

sawserez

Üye
07/02/2012 00:00 da belle gelirmi?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
meego bilsem sormazdm mesela uygulama yukledıgımde sertifika hatası verdıgınde sorunu arastırdım hacklemem gerektıgını ögrenmiştim cok önce ama flash işinide duydum sızma belle yukleyenler soyluyordu bende annada olmayan bşey heralde dedim arastırma geregi duymadım bilsem sormazdım ;) Merzifon sagol bilgi için :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bence gelmez, öyle umuyorumki en vakitsiz zamanda gelecek .

bugün ögleden sonra nokia türkiye serverlarında çıktıgına göre onlarda yarından itibaren indirilebilir dedigine göre yarın ögleden sonra

Febris

Febris

Üye
zaten kesin tarih yok ama ortalık da gezen en büyük tarih 8 şubat :) ama nokia bir gün önce verip jest yapabilir.

jest felan yapmasın bıze 7-8-9 subatta gondrsin bidaha bişey istemiyorum :)

sawserez

sawserez

Üye
buyrun arkadaşlar kontrol edin test sonuçları

Febris

Febris

Üye
bugün ögleden sonra nokia türkiye serverlarında çıktıgına göre onlarda yarından itibaren indirilebilir dedigine göre yarın ögleden sonra

evet yarın yada 8inde muhtemelen çıkacaktır..

----------Eklendi @ 23:30:56 ---------- Yazıldı @ 23:29:15 ----------

buyrun arkadaşlar kontrol edin test sonuçları

tamamdır... 8-9-10 subata fixledim kendimi suan ;)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
anna ilk güncellemeydi belle kadar bekletmedilerde millet cokta önemsemedi bazıları baskalarının yuklemesnden sonra yorumları okuyarak yukleme kararı verdi ben mesela annayı hemen yüklemedm bekleyeym bakayım millet ne diyo diye zaten telefonuda yeni almıstım baktım herkes sıkayetcı şarjdan özellikle sonra annaya bi güncelleme daha cıktı sorunun çözuldugunu söylediler bende sırf dikey klavye için yukledim ama bellede öyle degil memleket sorunu haline geldi cıktıgında herkes abanacak o dgl serverlar cokecek ömür boyu bellesiz kalcaz :D

mcrefick

Üye
Hayatımda bir yazılımın, karın ağrısı yapacagı hiç aklıma gelmemişti.. xD

sawserez

sawserez

Üye
Bencede Garanti Kesin geliyo?

okitox

okitox

Üye
neye göre kesin arkadaşlar?

Üst Alt