Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yatıp uyuycam ama bu gece bire ikiye kadarda gelmiycegini bildigim halde yatamıyorum acayip bişey şeytan dürtüyo sanki

okitox

okitox

Üye
o linkte ne yazdığını anlıyorsunuz değil mi?

geliştiricilere yakında belle gelecek programlarınızı güncelleyin diyor.

yakında gelecek diye ben de derim de yarın kesin gelecek veya bu hafta içinde kesin gelecek kısmı nerden çıkıyor onu bulamadım :)

any0ne

any0ne

Üye
yatıp uyuycam ama bu gece bire ikiye kadarda gelmiycegini bildigim halde yatamıyorum acayip bişey şeytan dürtüyo sanki

Hocam büyük ihtimal 12den sonra güncelleme çıkıcak suite'de. Öyle hissediyorum. Çünkü blogda'da hazır diyor güncellemeler.

APOvBABA

APOvBABA

Üye
anna ilk güncellemeydi belle kadar bekletmedilerde millet cokta önemsemedi bazıları baskalarının yuklemesnden sonra yorumları okuyarak yukleme kararı verdi ben mesela annayı hemen yüklemedm bekleyeym bakayım millet ne diyo diye zaten telefonuda yeni almıstım baktım herkes sıkayetcı şarjdan özellikle sonra annaya bi güncelleme daha cıktı sorunun çözuldugunu söylediler bende sırf dikey klavye için yukledim ama bellede öyle degil memleket sorunu haline geldi cıktıgında herkes abanacak o dgl serverlar cokecek ömür boyu bellesiz kalcaz :D
hahaha:D belki de nokia bunun için çıkarmadı belleyi, korkuyolar :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bence bu geceyi beklemeyin gecenin 12sinde vermezler heralde belli olmaz tabi ama

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
korkunun ecele faydası yoktur beklettikce daha kötü olacak :D

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
ya uyusammı acaba merakta etmiyorum değil :)

hakan_710

hakan_710

Üye
bakıyorum da çıkmaz diyen arkadaşlar bile gece yarısını bekliyo :D herkeste bir bekleyiş var :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ya cıkmasın niye çıkıyo bilgisayarım tamirde yukleyemem dövdurmeyin bana bilgisayarcıyı :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hakan lafmı sokuyosun simdi ayıp ama :D

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
bekliyorum tmm haber verin ama mobildeyim :)

hakan_710

hakan_710

Üye
çıkarsa mutlu olurum çıkmazsa sorun değil bu saatten sonra. 26 kasımdan beri her gece çıkacak çıkacak diye bekledim çıkmamıştı :zuhaha:

----------Eklendi @ 23:49:01 ---------- Yazıldı @ 23:47:55 ----------

hakan lafmı sokuyosun simdi ayıp ama :D
yok estağfurullah laf soksam gülücük koymazdım :zuhaha:

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
yarın sabah 10 da gelir galiba Anna da öyle bir saat de gelmişti Yanlış Hatırlamıyorsam :naughty: Gelsede Zaten Türkçe Olmayacağı Kesin gibi

any0ne

any0ne

Üye
Nokia Suitede güncellemeri yenilerken HİZMETE BAĞLANILAMADI hatası alıyorum. Sanırım güncelleme geliyor... :)

hakan_710

hakan_710

Üye
ben yine bir hatırlatayım gerçi arkadaşlar.gece 12 den sonra gecenin bir saatinde belle gelmiş navifirmde var deyip aylardır oracıkta boş duran RM-601 varyantını göstermesin kimse :zuhaha: başıma geldi yani

Üst Alt