Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

Febris

Febris

Üye
burdkı teknosada camın ıcınde telefonlar sanırım denemeye ızı n yok

ekrem1990

Üye
Olsun camdan dokunmatik kullan hayal et :kop:

Febris

Febris

Üye
boşver yaa nokiada hepsi dışarda :D

hakan_710

hakan_710

Üye
bekleyin kvk dan aradılar

----------Eklendi @ 13:17:42 ---------- Yazıldı @ 13:17:14 ----------

konuşuyorum

• Beğen
Tepkiler: ekrem1990

andreoni

Üye
Ben 701 aldım arkadaşlar 20 gün sonra elimde olacak. Belle gerçekten harika. Ve diğer telefonumda c6-01 belle güncellemesini takip ediyorum. 8 Şubat tan itibaren yayınlanacak. Belle kurulumunu yapmanız için öncelikle ovi suit programını güncellemeniz gerekiyor. Önce bilgisayardaki belle oluyor yani. Ondan sonra bağlantı kablosu ile telefona yükleme yapabiliyorsunuz. Telefon içindeki yazılım güncelleme ile olmuyor. 2 gün daha sabredelim ondan sonra rahat rahat kurarız. Ama merak ettiğim birsey bu belle C6-01 in hızında ne gibi bir değişikliğe neden olur. Yavaşlatır mı?

ekrem1990

Üye
tam tersi hızlandırır

andreoni

Üye
vallaha mı :) Bak şimdi geçmez 2 gün :)))

hakan_710

hakan_710

Üye
la adam aradı nokianın serverında belle yok dedi videoyu aç izle arkadaşım vatandan aldı içinde vardı dedim. bikaç kişi de aynısını söylemiş. kendisi falan kırıp yüklemiştir dedi :zuhaha: bizden bahsediyo :zuhaha: nokia ya mail atıp sana dönücem dedi dur bakem nolacak :)

ekrem1990

Üye
noldu hakan yüklemişler mi

LinkinParkMania

LinkinParkMania

Üye
Bırakma bu işin peşini :D

endless_craft

endless_craft

Üye

'' '' '' '' '' '' ''
'' '' '' '' '' '' ''
'' '' '' '' '' '' ''

bende ki sorun bu şekildeydi yukarıdan aşağı cetvelle çizmiş gibi

o kesik dikey şeritler kapasitif algılayıcılar, yani silikon mimarisi. olması çok normal, her nokia c6-01 de var malesef o. 5800xm den c6-01 e geçtiğimde baya rahatsız etmişti beni ama 3 gün kullandıktan sonra bir daha gözüme bile çarpmadı.. :) ona bakarsanız nokia'da kullanılan amoled ekranlar normal lcd lere göre daha geç cevap veriyorlar(tepkime süresi). mesela bi ekranda görüntüler sabit kalsın beyaz bi arka plan aç(browser gibi), direk arkada çok çok az bir leke kalıyor.

hakan_710

hakan_710

Üye
bi önceki mesajımı okuyun :D:D dönecek bana adam nokia ya mail atıyom dedi :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: ekrem1990

ekrem1990

Üye
Bende nokia ya mail attım aradılar ama açamadım.tekrar attım ararlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kıvırıyolaar hakan sen yazılımı telefonla piyasa sürceksin servis destegi vermiycek ne zannedilar bunlar bizi kamilleeeer

hakan_710

hakan_710

Üye
kıvırıyolaar hakan sen yazılımı telefonla piyasa sürceksin servis destegi vermiycek ne zannedilar bunlar bizi kamilleeeer
piyasada var arkadaşım aldı buda video dedim. o başka telefondur dedi iyi bak c6-01. deyince ben sana dönecem dedi heyecanlandım şimdi :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
piyasada var arkadaşım aldı buda video dedim. o başka telefondur dedi iyi bak c6-01. deyince ben sana dönecem dedi heyecanlandım şimdi :D

ellerinde var hakan ayrıca servis yazılımı serverdan yüklemez boxla pcden atar veya kart takarak yaoar kimi yiyo bunlar zaten telefonlarda yazılım güncellemeeyi aynı serverdan yapmıyomu

okitox

okitox

Üye
şimdi kapı çalacak. iki tane adam önlerinde nokia çantalar. ellerinde çikolatalar püskevitler sana c6-01 'ini geri verip bi de hap içirtecekler. tüm sıkıntılarından arınacan. belleyi falan unutacan. nokia da rahat edecek :D

yoIcu

yoIcu

Üye
çizgilere ne dediler ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hakan biraz sakinleş istersen senide kaybetmeyelim

Üst Alt