yok henüz aramadı nokia da ne yapacağını şaşırdı galibaşşrketteki herkese mail yazdırıyıdum geldim senden haber varmı
haber gelince yazıcam burdan. o değil diğer arkadaşlar yaşıyonuz mu? bi ses verin hele 
yok henüz aramadı nokia da ne yapacağını şaşırdı galibahaber gelince yazıcam burdan. o değil diğer arkadaşlar yaşıyonuz mu? bi ses verin hele
![]()
işalla yüklerler dostum
kvk nın kapısına dayandım belleyi istedim beni arayacaklar 407. sayfadn okumaya başlaSelam ahali durum ney şu anda

Selam ahali durum ney şu anda
inşallah usta bekliyoruz işte ona göre arkadaşlarda götürecek telleriniişalla yüklerler dostum
yok işte biz ilk başta onu yapmaya çalıştık olmadı. tele yüklenince dosyaların yerleri karışıyo. program setup ı gibi düşünün. gerekirse servise götürürsünüzHakan sana yükleme yaparlarsa seninkinden bizimkilere yüklenebilirmi
7-8 i derken buradaki haberleri kaçırıcan.407 den başla okumayaburdayiz ya nereye gitcez birileri bugun belle cıkabilir diyodu ama bugunde bitti 8 ine odaklandim bozmayin konsantremi![]()

OKuyodum okuyodum7-8 i derken buradaki haberleri kaçırıcan.407 den başla okumaya![]()
rahatol yklücekler belleyi sana 
yok işte biz onu yapmaya çalıştık olmadı. tele yüklenince dosyaşarın yerleri karışıyo. program setup ı gibi düşünün. gerekirse servise götürürsünüz
adam hala aramadı umarım 18.30 kadar arar da yarına kalmazOKuyodum okuyodumrahatol yklücekler belleyi sana
![]()
dosyaları bana verseler herkese veriyim ama o dediğin olmuyo işte. adam vermez banakayseride servis yokki üstadım seninkine yüklerlerse sana zahmet dosyaları flash belleğe atki arkadaşlar verem olmak üzereler de adama

adam hala aramadı umarım 18.30 kadar arar da yarına kalmaz
----------Eklendi @ 14:45:17 ---------- Yazıldı @ 14:44:27 ----------
dosyaları bana verseler herkese veriyim ama o dediğin olmuyo işte. adam vermez bana
----------Eklendi @ 14:46:12 ---------- Yazıldı @ 14:45:17 ----------
aslında bi şansımı denerim olmadı az çok muhabbetim var ordakilerle![]()
ben twitter üzerinden taciz ettim ama bir şey olacağınız sanmıyorum. Birde bugün şöyle bir soru sormuşlar;nokiaya mail yagdırıyoz sende katılmak istermisin

(dene tabi hakan hatta deki benim telefon iki günde bir çöker huyu böle sürekli gelmeyim size yük olmayım abi de