Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

Dampierre

Dampierre

Üye
size iyi bi haberim var z:\sys\bin i belco2 arkadaşımız upload ediyo şuan. madnessle paylaşacağım sonrasında. arkadaşlarımıza birkez daha teşekkürlerimi sunuyorum..

işte bu güzel haber

Dostnametr

Üye
valla bi bu konuda şanslıyım kardeşimde 5800 var kullanasım gelmiyo :D (5800 kullanıcıları yanlış anlamasınlar)

Ben 5800 dan c6-01 e geçtim S^3 ten o yüzden hiç uygulama olarak şikayet etmiyorum.
S^3 te uygulama yok diyenler s60 v5 kullansın :d

dekor67

dekor67

Üye
arkadaslar keşke nokia 4*4 bi yazılım cıkarsada bızde boyle yazılım beklemek zorunda kalmasak

sawserez

sawserez

Üye
tamamdır sanada göndereceğim bu konuda çok istekli gördüm seni fakat sorumluluk kabul etmiyorum ona göre :D herkes kendi isteğiyle yapacak. ayrıca herhangi bir olumlu yada olumsuz gelişmede ilk bana haber vereceksiniz sonra forumdaki arkadaşları bilgilendireceğiz

eyvallah kardeşim ben hazırım sıkıntı yok.

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Core ve rofs2 için ayırmış mı?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bende 21eylül de anna yla aldım sanırım o zamanlar piyasada anna yoktu telefonda 16 eylül yazıyor aynı suan belleli telefonlar var ama belle güncellemesi yok o zaman şanslıymısım şimdi bekle de belle

The_Eyup

Üye
siz yapana kadar orjinal belle gelir zaten :D

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
bir de private var mıymış? ben yaptım da emin değilim şimdi doğru olup olmadığından :hmmm

----------Eklendi @ 12:52:12 ---------- Yazıldı @ 12:51:32 ----------

siz yapana kadar orjinal belle gelir zaten :D

Zannetmiyorum. Bu gün bitiririz galiba test sürümünü.

• Beğen
Tepkiler: Febris
sawserez

sawserez

Üye
bence nokia güncellemeyi 111.030.609 olarak çıkartmayacak sürüm numarası değişecek bu sürüm numarasında symbian belle yazıyor yada güncelleme ile düzenleyecek

hakan_710

hakan_710

Üye
dur onu da sorarız

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
bence nokia güncellemeyi 111.030.609 olarak çıkartmayacak sürüm numarası değişecek bu sürüm numarasında symbian belle yazıyor yada güncelleme ile düzenleyecek

Aynısı çıkacak merak etme.

hakan_710

hakan_710

Üye
sürüm numarasını daha sonra minör güncellemelerle düzenler. şuan piyasada bu sürümle satılıyo cihazlar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Yani Nokia belle olarak gelme ihtimali mi var diyorsunuz?Pek anlamadım:s

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Tartıştığınız şeye bakın nokia belle symbian belle ne fark eder sonuçta belle :D

• Beğen
Tepkiler: Febris

Üst Alt