Febris
Üye
arkadaslar nokiadan son dakika acıklaması geldi::2012 ilk çeyreginden itibaren maximadness belle diye bir yazılım yayınlayacagını tüm dünyaya duyurdu nokia
arkadaslar nokiadan son dakika acıklaması geldi::2012 ilk çeyreginden itibaren maximadness belle diye bir yazılım yayınlayacagını tüm dünyaya duyurdu nokia
msn i gonderdim bekliyorumbelco2 adlı arkadaşımız şuan çekirdek ve dil dosyalarını ayıkladığını tarafıma bildirdihadi hayırlısı
![]()

mesajınız alındı dosyalar gelince irtibata geçicemmsn i gonderdim bekliyorum![]()

belco2 adlı arkadaşımız şuan çekirdek ve dil dosyalarını ayıkladığını tarafıma bildirdihadi hayırlısı
![]()
sistem fonksiyonları bios vs.arkadaşım tekrar uyarıyorum lütfen diğer arkadaşları kırıcı laflar sarf etmeyelim. herkes kimin ne olduğunu biliyo ve yeri geldiğinde herkese ihtiyacımız varşu forumda bu işten adam akıllı anlayan bi madness bi belco var diğerleri edit yapıyor bence umarım başarılı olurlar
işi rayına oturttuk galiba
Ben de ayıkladım onları. Sys dosyalarını ayıklıyorum çeyreği bittisistem fonksiyonları bios vs.
bundan sonraki hedefimiz carlayı portlamak 

evet herkezin bir gorevi olur yeri gelincearkadaşım tekrar uyarıyorum lütfen diğer arkadaşları kırıcı laflar sarf etmeyelim. herkes kimin ne olduğunu biliyo ve yeri geldiğinde herkese ihtiyacımız var
sorun yok o zamankırıcı bi laf göremedim ben

kırıcı bi laf göremedim ben
Yazılım cıkıcak diye kendinize zarar vermeyin arkadaşlarValla elim ağrımaya başladı ara vereyim

Yazılım cıkıcak diye kendinize zarar vermeyin arkadaşlar![]()
Bitti mi acaba?
elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama bazı arkadaşlar yanlış anlıyo sanırım neyse konu farklı yerlere gitmesin şu mübarek günde birbirimizi kırmayalım. susuyorum sadece.hakan dün akşam dosyaları alana kadar 3-4 saat uğraştı. Kimse demesin az çalışıyor diye.
elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama bazı arkadaşlar yanlış anlıyo sanırım neyse konu farklı yerlere gitmesin şu mübarek günde birbirimizi kırmayalım. susuyorum sadece.
Müthiş.Neyse tamam. Devam edelim.