Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
ins kardesim aksama yetisirse super olur 4 gozle bekliyom ha bu arada arkadaslarin dikkatine Belle firmwareden Anna ya gecmegin bir yolu varsa yazsin bir zahmet

Var. kaya.77 arkadaşın konusu var müjde downgrade diye.

----------Eklendi @ 09:55:40 ---------- Yazıldı @ 09:54:23 ----------

kardesim sizden kıymetli degil bi gün gec olsun size bişey olmasın

Yapmaya başladım. Ara sıra bakıyorum foruma core bitecek gibi. 2 saate biter herhalde. (Garanti vermiyorum)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Konunun tamamını okudum yarısından fazlası gereksiz mesaj, geyik mesajları. O mesajları yazanlar kaç yaşındalar acaba? Özellikle de ^BaRoN^

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
core bitince ne kalıyor?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Konunun tamamını okudum yarısından fazlası gereksiz mesaj, geyik mesajları. O mesajları yazanlar kaç yaşındalar acaba? Özellikle de ^BaRoN^

Canları sıkılmıştı yazsınlar dedik abarttılar.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
20 Recep Ne oldu?Bir sorunmu var?

hakan_710

hakan_710

Üye
gereksiz mesajların olduğunun farkındayız lütfen kimse ortamı germesin. yaşa pek aldanmayın mümkünse

sorgut

Üye
Arkadaşlar sizden ricam kişisel veriler temizlenmeden paylaşılmaması, arkadaşımın verileri teli belle yapınca bizde de çıkmasın yeter ...

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Son 50 sayfada 2-3 yorumum var zaten.rofs2 ve uda çok uzun süreröi?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sizden ricam kişisel veriler temizlenmeden paylaşılmaması, arkadaşımın verileri teli belle yapınca bizde de çıkmasın yeter ...

Kişisel gizliliğe önem veriyoruz zaten arkadaşım. temizledim kendi bilgisayarımda bile yok.

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
hakan_710

hakan_710

Üye
başkalarının yaşına takılanlar sizin yaşınız kaç acaba? gerginlik yaratmayın diyorum size. mümkünse c6-01 i olmayan arkadaşlar olaylara fazla müdahale etmesin..

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
başkalarının yaşına takılanlar sizin yaşınız kaç acaba? gerginlik yaratmayın diyorum size. mümkünse c6-01 i olmayan arkadaşlar olaylara fazla müdahale etmesin..

Hakan gün içinde bitecek galiba. 12 ye yetiştiririm tahminen bir aksilik olmazsa.

cyber

cyber

Üye
tartışmaya hiç gerek yok akıl yaşta değil baştadır.

Üst Alt