Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
Birde şu gereksiz yorumlar silinip ilk mesaja bilgi yazılsa ? Benim gbi konu kaçırmayım die ilk sayfadan okumaya başlayan olucaktır eminim :)
ileriki zamanlarda moderatör arkadaşlar düzenleme yapacaktır.konu farklı bir yerden buralara geldiği için bu sorun oluştu. ama önemli olan sonuç

----------Eklendi @ 02:34:21 ---------- Yazıldı @ 02:28:55 ----------

beyler herkese iyi geceler bende yatıyorum artık yeni gelişmelerle görüşmek üzere..

SilentOne

SilentOne

Üye
walla helal olsun ya size 143 sayfanın tamamını uşenmeden okudum ya walla helal olsun ya

TeAmo42

TeAmo42

Üye
sabah belle ile uyanırız inşallah :)

----------Eklendi @ 03:51:47 ---------- Yazıldı @ 03:51:21 ----------

walla helal olsun ya size 143 sayfanın tamamını uşenmeden okudum ya walla helal olsun ya

çoğu konu ile alakasız değil mi :D

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
SilentOne

SilentOne

Üye
sabah belle ile uyanırız inşallah :)

----------Eklendi @ 03:51:47 ---------- Yazıldı @ 03:51:21 ----------

çoğu konu ile alakasız değil mi :D

evet alakasız ama yinede okurken zevk aldım :D inş belle gelir yarın ama bn şahsen oviden güncellemeyi düşünüyom :D ama bundan 1 ay once olsaydı olay çıktıqı zamn güncellerdim

Febris

Febris

Üye
downgrade yi de bulmuşlar denemedim ama deniycem yakında

ben cdenedim hakan v14 e dondum sonra yıne anna c6-01 canavar suan belleeee diye bagrıyo )

----------Eklendi @ 07:45:58 ---------- Yazıldı @ 07:18:22 ----------

evet alakasız ama yinede okurken zevk aldım :D inş belle gelir yarın ama bn şahsen oviden güncellemeyi düşünüyom :D ama bundan 1 ay once olsaydı olay çıktıqı zamn güncellerdim

ben arkadaslar cıkardgı gibi guncellcem :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
herkese günaydın canlar

A_Nar

Üye
Bu Belle beni yakti yaf elimde c6.01 rm-718 vardi belle firmareli Anna Firmware yukledim simdi cihaz olu mecburen Belle Dosyalari bekliyom

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kimseden ses yok iyimisiniz arkadaslar

cyber

cyber

Üye
evet kimseden ses yok

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Arkadaşlarımız çalışıyor şu akşama doğru belli olur.

sorgut

Üye
günaydın herkeze bakalım bugün bir kaç şey belli olur , belki de çıkar hemen paylaşılır.

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar corenin kolay kısmı bitti; zor kısmı kaldı. Rofs2 geri kalan dosyalar olacak core bitince. Ara veriyorum şu anda. Sıkıldım.

----------Eklendi @ 09:37:34 ---------- Yazıldı @ 09:34:26 ----------

İlk sayfaya ilerleyiş bölümü eklendi. Oradan takip edebilirsiniz çalışmalarımızı.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar corenin kolay kısmı bitti; zor kısmı kaldı. Rofs2 geri kalan dosyalar olacak core bitince. Ara veriyorum şu anda. Sıkıldım.

fazla yorma kendine eziyet etme dostum dinlen biraz kac gündür dogrudürüst uykuda uyumadın

A_Nar

Üye
Madness® Kardesim aksama hazirlaya bilirsen cok guzel olur bildigin gibi herkes seni bekliyor

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Sorunuz varsa sorun 5 dakika sonra tekrar döneceğim packlemeye.

----------Eklendi @ 09:46:20 ---------- Yazıldı @ 09:45:07 ----------

Madness® Kardesim aksama hazirlaya bilirsen cok guzel olur bildigin gibi herkes seni bekliyor

Tek ben çalışmıyorum yapmaya. Belco2 ve Kurtulus40 da çalışıyor. Akşama yetiştirmek ben de istiyorum.

A_Nar

Üye
Sorunuz varsa sorun 5 dakika sonra tekrar döneceğim packlemeye.

----------Eklendi @ 09:46:20 ---------- Yazıldı @ 09:45:07 ----------

Tek ben çalışmıyorum yapmaya. Belco2 ve Kurtulus40 da çalışıyor. Akşama yetiştirmek ben de istiyorum.

ins kardesim aksama yetisirse super olur 4 gozle bekliyom ha bu arada arkadaslarin dikkatine Belle firmwareden Anna ya gecmegin bir yolu varsa yazsin bir zahmet

Üst Alt