Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

belco2

belco2

Üye
dosyalar rofs1 ve uda 2 dosya

sorgut

Üye
tamamdır upload edildi hepsi. gözümüz aydın :D Ben kaçar benlik iş bitti herhalde. Yarın 8 de işe gidicem çünkü. Allah'a emanet olun. Kalın sağlıcakla ...

fayzteck

fayzteck

Üye
Anladım tabiki ustam.gerçek paylaşımcılıgı ve en önemliside dostlugu :)

• Beğen
Tepkiler: ersin146
sawserez

sawserez

Üye
emeğinize sağlık

belco2

belco2

Üye
tamam dostum

ersin146

ersin146

Üye
Hala konuyu takipteyim, birazdan bilgisayarı kapatıp mobilden devam edeceğim :D

hakan_710

hakan_710

Üye
linkler geliyo birazdannn :D tabi sadece yazılımcı arkadaşlara ve özelden :D

uran22

Üye
biri bana bu iş olacak veya olmayacak diyebilir mi konuyu takip etmekte zorlanıyorum

hakan_710

hakan_710

Üye
linkler gönderilmiştir. herkes merakla ustalarımızı beklemekte. daha önceden de belirttiğim gibi lütfen kimse yazılımı düzenleyen arkadaşlara baskı yapmasın gerektiği zaman açıklama yapılacaktır

• Beğen
Tepkiler: ersin146
fayzteck

fayzteck

Üye
Hakan kardeş şuan ki yapılan işlem ney ? Kurulum yapılcak dosyalar mı ayarlanıyor ? Yani Belle Türkler tarafından cortlandı ? :D ovv maykıl bu duruma çok sinirlenicek :D

sawserez

sawserez

Üye
Uğraşmak isteyen arkadaşlarada link gönderilse makbule geçer bende uğşamak istiyorum kendimce ömümkünse bana link verilirmi

hakan_710

hakan_710

Üye
Hakan kardeş şuan ki yapılan işlem ney ? Kurulum yapılcak dosyalar mı ayarlanıyor ? Yani Belle Türkler tarafından cortlandı ? :D ovv maykıl bu duruma çok sinirlenicek :D
özel mesaj ile bilgi verdim kontrol edebilirsiniz

fayzteck

fayzteck

Üye
Adamsın

hakan_710

hakan_710

Üye
Uğraşmak isteyen arkadaşlarada link gönderilse makbule geçer bende uğşamak istiyorum kendimce ömümkünse bana link verilirmi
maalesef şuan dosyaları paylaşamıyorum çünkü içerisinde kişisel bilgiler mevcut. ayıklandıktan sonra isteyen kişilere verilebilir. fakat şuan mümkün değil kusura bakmayın

sawserez

sawserez

Üye
eyvallah

hakan_710

hakan_710

Üye
anlayışı için herkese teşekkür ediyorum konuyu takipte kalın herhangi bir en ufak gelişmede bilgi verilecektir

fayzteck

fayzteck

Üye
Birde şu gereksiz yorumlar silinip ilk mesaja bilgi yazılsa ? Benim gbi konu kaçırmayım die ilk sayfadan okumaya başlayan olucaktır eminim :)

Üst Alt