Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

marsharun

marsharun

Üye
arkadaşlar test edildi mi çalışıyor mu? Ne durumdayız

TeAmo42

TeAmo42

Üye
başından beri konuyu takip ettim yardımım dokunmasada hep yanınızda oldum siz bir selamımı bile almıyorsunuz ?

batuhanbogatur

batuhanbogatur

Üye
:turkiye:

hakan_710

hakan_710

Üye
başından beri konuyu takip ettim yardımım dokunmasada hep yanınızda oldum siz bir selamımı bile almıyorsunuz ?
a.s kardeşim biliyorum seni kusura bakma herkes bişey yazıyo yetişemiyoruz. özür dileriz hoşgeldin

----------Eklendi @ 14:54:02 ---------- Yazıldı @ 14:53:21 ----------

Öyle birşey tam söylemedim

----------Eklendi @ 14:52:34 ---------- Yazıldı @ 14:52:11 ----------

Görmemişiz kusura bakma.
tamamdır :D:D

sawserez

sawserez

Üye
Selam verdiğini kendi adıma fark etmedim dostum herkes yorgun yoğun böyle sitem etmene gerek yok a.s

TeAmo42

TeAmo42

Üye
madness yazılımın bir kaç yerine imza at senin olduğu belli olsun :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

aleyküm selam kardesim dananın kuyrugunun koptugu yerdeyiz o yüzden birazdan dünya forumlarında bir ilk yasanacak ona kilitlendik tanıklık ediyoruz

TeAmo42

TeAmo42

Üye
hoş bulduk tamam kardeşim sorun değil. Fwye odaklandınız o yüzdendir :)

hakan_710

hakan_710

Üye
ya da testerların tel bozulur :zuhaha: ama sorun değil :D

• Beğen
Tepkiler: Febris
TeAmo42

TeAmo42

Üye
hakan telefonuna kalıcı zarar gelmez inşallah?

sorgut

Üye
obaa bi geldim bitmişte upload yapıyorsunuz ... hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel sonuçlar elde ederiz sorun çıkmaz

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
kb arkadaşlar yapın işinizi burda calsan arkadaslar varbelco kurtulus madness gbi hakan gbi hakan ndnse herkese laf yetiştiriyor forumun basından beri takip ediyorum ama bu tarz msjlara gerek yok gercekten calısıyorlar agresifler onlara laf yok ama baskalarının sesi ckmasn ahmet yılmaz gbi kmse msj atmasn o zmn arkadaslarda işini yapsın sdece onlar knussun

• Beğen
Tepkiler: TheMadness

Üst Alt