Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

DustoJniK

DustoJniK

Üye

zaten core ( çekirdek ) dosyasıylar rof2 birbirine bağdaştırıcı gir bak ikisininde içeriği nerdeyse aynı :) ( demek istediğim sistem klasörleri )

----------Eklendi @ 14:35:39 ---------- Yazıldı @ 14:34:53 ----------

kardeşim ben kime diyorum madem c7 var konuya mesaj yazma laf anlamıyo musunuz?

Özür dilerim kardeşim örnek verdim sadece bende yardımcı olmak istediğimden konudayım. Bi katkım olursa ne mutlu...

hakan_710

hakan_710

Üye
yardımlara açığız fakat konuyu dağıtmamak koşuluyla sorularınız varsa gerekirse pm atın saatlerdir uğraşıyoruz bari sonunu getirelim olumlu yada olumsuz bile olsa

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
n8mi alsam napsam adam 36 saat dyor bnde netten takip edıyorum konuyu batarya elimi yakmaya basladı bellenizi yuklemeden bşe olmasında :D

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Yapıyorum bekleyin az daha. Bitecek az kaldı. Hakan yarım saate biter herhalde uploadlarım.

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Yapıyorum bekleyin az daha. Bitecek az kaldı. Hakan yarım saate biter herhalde uploadlarım.

hakan_710

hakan_710

Üye
n8mi alsam napsam adam 36 saat dyor bnde netten takip edıyorum konuyu batarya elimi yakmaya basladı bellenizi yuklemeden bşe olmasında :D
sanırım sen benm yazdığım lafları anlamadın konuyu dağıtmayın diyorum. çok istiyosanız kargasa yaratmayı söyleyin konuyu kapattıralım bizde kim ne yapıyosa yapsın. arkadaşlar laf anlayın lütfen rica ediyorum

hakan_710

hakan_710

Üye
sanırım sen benm yazdığım lafları anlamadın konuyu dağıtmayın diyorum. çok istiyosanız kargasa yaratmayı söyleyin konuyu kapattıralım bizde kim ne yapıyosa yapsın. arkadaşlar laf anlayın lütfen rica ediyorum

hakan_710

hakan_710

Üye

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi

hakan_710

hakan_710

Üye

----------Eklendi @ 14:39:04 ---------- Yazıldı @ 14:43:02 ----------

madness ne yaptın nerde kaldık? belco2 mesaj attı konuya gelmesini söyledim dur bakalım ne diyecek

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
ne anlamaz insanlar var bırakın başka şeyleri tartışmayı konuyu takip edin boş şeyler yazıyonuz adamlar size laf anlatmaktan asıl işlerine adapte olamıyorlar.

sawserez

sawserez

Üye
ne oldu bitiyormu sonunda

hakan_710

hakan_710

Üye
upload yarıya gelince haber ver dosyaları evin altındaki internet kafeden indiricem evde net sınırlı

TeAmo42

TeAmo42

Üye
s.a arkadaşlar herşey yolunda gitti mi?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
upload yarıya gelince haber ver dosyaları evin altındaki internet kafeden indiricem evde net sınırlı

Tamam bitsin yollarım sadece sana :ehe sonra herkese açık olacak fakat şifreyle dağıtılacak. Konuyu çalmasınlar tekrar :naughty:

• Beğen
Tepkiler: Febris
hakan_710

hakan_710

Üye
madness rofs1 kaç mb sende?

Üst Alt