Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
yollar kar nedeniyle kapalı olduğundan mı ki çok uzun sürdüki yolculuk
valla bilmiyorum.olumsuz hava şartlarından uçak rötar yapmış :D 10 dk ya evdeyim dedi ben onun yalancısıyım :D

cyber

cyber

Üye
koptuk mu tutabilene aşk olsun

TeAmo42

TeAmo42

Üye
olabilir aslında ben 5800 a bunu yaptysam senin c6 ya intel core 2 quad rahatça monte ederiz üstünede 4 gb ram çaktıktan sonra ohhh:D tornacı ramazan yapıyo burda ucuza :D
uğrarım bi ara oraya :D

serecans

serecans

Üye
harbiden sinir sistemi yalan oldu

hakan_710

hakan_710

Üye
arada bir birisi engellemeli :D

mission01

mission01

Üye
torularımız bize belleyi sordugunda cok şeroydu çok bekletti bizi diyecem ahada buraya yazıyorum adminler silmeyin:)

serecans

serecans

Üye
şaka maka bi tarafada carla 701 ve galiba e7 de denenmiş heralde

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
sorun değil yarın da olur

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Arkadaşlar merak ediyorum bundan 10 sene önce 3310 vardı güzel birşeydi gözümde bir teknoloji harikası ve şuanda durum bu iphone 4s vs vs...Acaba 10 sene sonra ne olur çok düşünüyorum bunu yani işlemciler 10 ghz olsun,ram 10 gb olsun yani bir yere kadar kamera sınırsız olsun ee teknoloji bi yere gelip duracak mı?

serecans

serecans

Üye
25 üye 10 misafir

cyber

cyber

Üye
olabilir aslında ben 5800 a bunu yaptysam senin c6 ya intel core 2 quad rahatça monte ederiz üstünede 4 gb ram çaktıktan sonra ohhh:D tornacı ramazan yapıyo burda ucuza :D

Core 2 az gelir en az i5 olmalı
:D

----------Eklendi @ 21:37:25 ---------- Yazıldı @ 21:36:20 ----------

Arkadaşlar merak ediyorum bundan 10 sene önce 3310 vardı güzel birşeydi gözümde bir teknoloji harikası ve şuanda durum bu iphone 4s vs vs...Acaba 10 sene sonra ne olur çok düşünüyorum bunu yani işlemciler 10 ghz olsun,ram 10 gb olsun yani bir yere kadar kamera sınırsız olsun ee teknoloji bi yere gelip duracak mı?

Teknoloji asla durmaz

fatih54102

fatih54102

Üye
%3 pil kaldı 10 dk dayanırmı??? :O

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
16 çekirdekli i7 64GB ram şart.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL