hakan_710
Üye
valla bilmiyorum.olumsuz hava şartlarından uçak rötar yapmışyollar kar nedeniyle kapalı olduğundan mı ki çok uzun sürdüki yolculuk
10 dk ya evdeyim dedi ben onun yalancısıyım 
valla bilmiyorum.olumsuz hava şartlarından uçak rötar yapmışyollar kar nedeniyle kapalı olduğundan mı ki çok uzun sürdüki yolculuk
10 dk ya evdeyim dedi ben onun yalancısıyım 
valla bilmiyorum.olumsuz hava şartlarından uçak rötar yapmış10 dk ya evdeyim dedi ben onun yalancısıyım
![]()
arkadaşlar havalar soguk buzlanma vs. yavaş yavaş acelemiz yk..uğrarım bi ara orayaolabilir aslında ben 5800 a bunu yaptysam senin c6 ya intel core 2 quad rahatça monte ederiz üstünede 4 gb ram çaktıktan sonra ohhhtornacı ramazan yapıyo burda ucuza
![]()

konu hit yapsın birazkoptuk mu tutabilene aşk olsun
ama bu konuyu görmeyipde son sayfalara giren ne yapıyor bunlar der 
olabilir aslında ben 5800 a bunu yaptysam senin c6 ya intel core 2 quad rahatça monte ederiz üstünede 4 gb ram çaktıktan sonra ohhhtornacı ramazan yapıyo burda ucuza
![]()

Arkadaşlar merak ediyorum bundan 10 sene önce 3310 vardı güzel birşeydi gözümde bir teknoloji harikası ve şuanda durum bu iphone 4s vs vs...Acaba 10 sene sonra ne olur çok düşünüyorum bunu yani işlemciler 10 ghz olsun,ram 10 gb olsun yani bir yere kadar kamera sınırsız olsun ee teknoloji bi yere gelip duracak mı?
varmı resim video bişey?merak ettim carla yışaka maka bi tarafada carla 701 ve galiba e7 de denenmiş heralde
ee ne olacak tahmin?Teknoloji asla durmaz
Tak şarja%3 pil kaldı 10 dk dayanırmı??? :O

şaka maka bi tarafada carla 701 ve galiba e7 de denenmiş heralde
daha öyle pc yok ne yaptın16 çekirdekli i7 64GB ram şart.

25 üye mi aktif 5 üye filan25 üye 10 misafir