^BaRoN^
Üye
o geriliyor ben değil.
gerginlik yok...
o geriliyor ben değil.
gerginlik yok...
kızmadım ki
Neden kızıyorsun?herkes burada bekliyor onun için dedim.
yaa arkadaş söz verdi heralde sözünden dönmez vardır bi nedeni rahatsız etmeyelim 3 kez aradı bugün. yardım etmeyecek adam aramaz.bi ara ma-donna ya da teklif edelim aradan çıksın oda
o kolay ya 
Tamamda bizde burada bekliyoruz ona göre sütümü içip yatacağım annem kızıyorkızmadım kiyaa arkadaş söz verdi heralde sözünden dönmez vardır bi nedeni rahatsız etmeyelim 3 kez aradı bugün. yardım etmeyecek adam aramaz.

zaten arkadaşımızında anna lı c6 sı var o yüzden kendi işinede yarayacağı için onunda işine gelirkızmadım kiyaa arkadaş söz verdi heralde sözünden dönmez vardır bi nedeni rahatsız etmeyelim 3 kez aradı bugün. yardım etmeyecek adam aramaz.
ama arkadaşı sorun çıkardı diye düşünüyorum ...
tamam hadi bizi anladımda senin c7 var bi sürü sızıntı var ben olsam saniye durmam
Tamamda bizde burada bekliyoruz ona göre sütümü içip yatacağım annem kızıyor![]()

bnm c6 ya yağsak 2 ghz olur muc6-01 var. 5800 a downloadmoreram.com/ den ram yükledim tornacıdanda intel x86 pentium 2 monte ettim ondan öyle o![]()
ama bide dual core olacak 
link bozukLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresinden belleyi indirebilirsiniz![]()

linkleri görebilmek için üye olmanız gerekiyor
link bozuk![]()
![]()

senin de gönlün olsun aradım şimdi 10 dk ya evdeyim diyo hadi bakalım
Tamamda bizde burada bekliyoruz ona göre sütümü içip yatacağım annem kızıyor![]()

dün n8 geldi ee ahanda oraya yazma ile olmaz mantıksız rahatsız edici yorumlar sallamayın kendi kafanızdanboşuna beklemeyin şubatın sonuna kadar gelmez belle ahanda buraya yazıyorum...

süper habersenin de gönlün olsun aradım şimdi 10 dk ya evdeyim diyo hadi bakalım![]()

senin de gönlün olsun aradım şimdi 10 dk ya evdeyim diyo hadi bakalım![]()
hadi yaa
linkleri görebilmek için üye olmanız gerekiyor![]()

katılıyorumnokia bana özel symbian madness® yapsın![]()

tamam hadi bizi anladımda senin c7 var bi sürü sızıntı var ben olsam saniye durmam
----------Eklendi @ 21:29:05 ---------- Yazıldı @ 21:28:33 ----------
bnm c6 ya yağsak 2 ghz olur muama bide dual core olacak
![]()
tornacı ramazan yapıyo burda ucuza 
belleye belleye bi hal oldukne belleymiş arkadaş![]()