Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye

Neden kızıyorsun?herkes burada bekliyor onun için dedim.
kızmadım ki :D yaa arkadaş söz verdi heralde sözünden dönmez vardır bi nedeni rahatsız etmeyelim 3 kez aradı bugün. yardım etmeyecek adam aramaz.

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
nokia bana özel symbian madness® yapsın :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
kızmadım ki :D yaa arkadaş söz verdi heralde sözünden dönmez vardır bi nedeni rahatsız etmeyelim 3 kez aradı bugün. yardım etmeyecek adam aramaz.
Tamamda bizde burada bekliyoruz ona göre sütümü içip yatacağım annem kızıyor :ehe

TeAmo42

TeAmo42

Üye
zaten arkadaşımızında anna lı c6 sı var o yüzden kendi işinede yarayacağı için onunda işine gelir :D ama arkadaşı sorun çıkardı diye düşünüyorum ...:bilmm

fatih54102

fatih54102

Üye
c6-01 var. 5800 a downloadmoreram.com/ den ram yükledim tornacıdanda intel x86 pentium 2 monte ettim ondan öyle o :D

TeAmo42

TeAmo42

Üye

Tamamda bizde burada bekliyoruz ona göre sütümü içip yatacağım annem kızıyor :ehe
tamam hadi bizi anladımda senin c7 var bi sürü sızıntı var ben olsam saniye durmam :ehe

----------Eklendi @ 21:29:05 ---------- Yazıldı @ 21:28:33 ----------

c6-01 var. 5800 a downloadmoreram.com/ den ram yükledim tornacıdanda intel x86 pentium 2 monte ettim ondan öyle o :D
bnm c6 ya yağsak 2 ghz olur mu :D ama bide dual core olacak :D

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
boşuna beklemeyin şubatın sonuna kadar gelmez belle ahanda buraya yazıyorum...

mission01

mission01

Üye
ne belleymiş arkadaş:)

serecans

serecans

Üye
neyere yazdın:kop:

çok gülesim var

fatih54102

fatih54102

Üye

tamam hadi bizi anladımda senin c7 var bi sürü sızıntı var ben olsam saniye durmam :ehe

----------Eklendi @ 21:29:05 ---------- Yazıldı @ 21:28:33 ----------

bnm c6 ya yağsak 2 ghz olur mu :D ama bide dual core olacak :D

olabilir aslında ben 5800 a bunu yaptysam senin c6 ya intel core 2 quad rahatça monte ederiz üstünede 4 gb ram çaktıktan sonra ohhh:D tornacı ramazan yapıyo burda ucuza :D

Üst Alt