Yok malesef.şimdi suit de güncelleme yok fakat orda yeniden yükle var, denesek belle yükleme olasılığı var mı?
şimdi suit de güncelleme yok fakat orda yeniden yükle var, denesek belle yükleme olasılığı var mı?
Asıl DOSYALAR Z sürücüsünde O yüzden önemli olanda Z![]()
C: olmasa da olur.cep telefonundaki tek değiştirilemicek yer Z sürücü, C ve E sürücülerinde yama sayesınde degısıklık yapılabilir.
cep telefonundaki tek değiştirilemicek yer Z sürücü, C ve E sürücülerinde yama sayesınde degısıklık yapılabilir.

Rm-718'de hiç çalışmazmı?beyler, dosya ağını çözdüm dosyaları indiriyorum umarım hepsi olur şu an c6-01 için rofs 2 dosyası elimde ancak rm-601
----------Eklendi @ 18:06:14 ---------- Yazıldı @ 18:05:54 ----------
bu arada ciddiyim şaka sanmayın
beyler, dosya ağını çözdüm dosyaları indiriyorum umarım hepsi olur şu an c6-01 için rofs 2 dosyası elimde ancak rm-601
----------Eklendi @ 18:06:14 ---------- Yazıldı @ 18:05:54 ----------
bu arada ciddiyim şaka sanmayın
Rm-718'de hiç çalışmazmı?
Oye geliyor galiba
Core dosyasını da bulursan yeterli olur bize. Rofs3 uda falan yaratırız sorun değil.

Yahu şurdan hemen madness'e verde adam halletsin sende ordan dene işte.hell yeah, hepsini indirdim, ilk önce kendi c6-01 imde deneyeyim, olursa en geç yarın veririm size
Benim CFW'de yama falan yok rompatcher da yok direk yamanın etki ettiği dosyaları düzenledim. Kendinden hackli rompatcher kullanmadan![]()
inanıyorumhell yeah, hepsini indirdim, ilk önce kendi c6-01 imde deneyeyim, olursa en geç yarın veririm size
Ben de 718 e bakayım.Nerden bakıyorsunuz bende bakayım
TamamBen de 718 e bakayım.