^BaRoN^
Üye
Ettim yok birşey başka yapabileceğim birşey varsa söyleyin kod aynı nasıl olsa.
Orjinal zaten. Sızıntı
C6 yı takıp suiti açıp güncellemeleri kontrol edersen iyi olur.
Orjinal zaten. Sızıntı
C6 yı takıp suiti açıp güncellemeleri kontrol edersen iyi olur.
onun çalışma prensibini çözdüm ben siz belleliyi bulun gerisi bendeTelefon güncellenirken navifirmdeki gibi dosyaları c: ye açıyor galiba .zip gibi.Onları tekrar birleştirebilseydik

Telefon güncellenirken navifirmdeki gibi dosyaları c: ye açıyor galiba .zip gibi.Onları tekrar birleştirebilseydik
temp de bişiyler bulamadım ben.geçen gece sabaha kadar aradım. adamı bulalım gerisi kolay beyler
TEMP klasörüne açıyor galiba. *.fpsx diye aratırsak buluruz.

ben mobile geçiyorum bi gelişme olursa pm atarsanız yardımcı olurum
umarım yaparsınız, c6-01 im n8 imin yanında utanıyor bellesizim diye.
Biraz tehlikeli ama bilgisayara bağlanılan Belle li C6-01 in C: yi tamamen bilgisayara kopyalasak.Sonra bizim c6-01 e atsak olmaz mı?
Biraz tehlikeli ama bilgisayara bağlanılan Belle li C6-01 in C: yi tamamen bilgisayara kopyalasak.Sonra bizim c6-01 e atsak olmaz mı?
Sonuçta cihazı çalıştıran bütün dosyalar c: de.Ama sistem bilgilerini başka yerlere de atıyor olabilir.Telefonun sistem dosyalarını alıp güncelleme dosyası haline getiren bir program olsaydı güzel olurdu.
ben n8 için verilen nokia serverlarındaki diğer dosyalara ulaşmaya çalıştım fakat şifre koymuşlar, giremedim. Ancak şöyle birşey var, dosyanın kesin yerini biliyorsanız indirebiliyorsunuz, ama klasör yapısı şifreli. Neyse bende bu yöntemle dosyalara ulaşmaya çalışayım.

Aynen
Z: de lazım. Belleli arkadaş hacklemeyi göze alıyorsa Rofs falan yaratabiliriz.
----------Eklendi @ 17:59:46 ---------- Yazıldı @ 17:59:20 ----------
Z: de asıl. Hard format atınca C: tamamen siliniyor.
----------Eklendi @ 18:00:37 ---------- Yazıldı @ 17:59:46 ----------
.htaccess![]()