Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

bozacaksınız telefonları şunun şurasında ne kaldı bekleyin azıcık

bozulursa benim tel bozulur ve bunu göze aldım zaten. Arkadaşın tele zerre kadar zarar gelmeyecek garanti veriyorum.

----------Eklendi @ 18:02:40 ---------- Yazıldı @ 18:01:19 ----------

ama olursa herkesin teline olur

Tepkiler: CanKartaL

sorgut

Üye
bozulursa benim tek bozulur ve bunu göze aldım zaten. Arkadaşın tele zerre kadar zarar gelmeyecek garanti veriyorum.

Tamam kusura bakmayın sürekli belirttim bunu da anlamadığım iş olduğu için söyledim. Sonun da arkadaşa mahcup olmak var

rm-718 olacak

bozulursa benim tel bozulur ve bunu göze aldım zaten. Arkadaşın tele zerre kadar zarar gelmeyecek garanti veriyorum.

----------Eklendi @ 18:02:40 ---------- Yazıldı @ 18:01:19 ----------

ama olursa herkesin teline olur

Allah razı olsun gerçekten. Hem bellenin bi iki haftaya gelmesi önemli degil. Adamlar tarihe gecicek olursa inşallah

sorgut

Üye
son bir işim kaldı onuda yapayım çıkıyorum . Beklettim herkezi biliyorum

^BaRoN^

Üye
Ow yeah gelecek bugün belle inşallah Şu dosyalarıda MediaFire'ye yükleyin,gidipte hotfile'a filan kurmayın hemen siliniyor

salihk

Emekli Yönetici
hadi hayırlısı

arkadaşlar biz sizin mağdur olmamanız için gerekli herşeyi düşünüyoruz zaten fakat bazı arkadaşlar ya anlamamazliktan geliyo ya da kaale almıyolar bu sözüm sana değil baran onlar kendilerini biliyo. Beklemede kalıp konuyu takip etmenizi tavsiye ederim.

Tepkiler: CanKartaL
bence bu konu arkadaşların yoğun gayretlerinden dolayı sabitlenmeli hatta başarılı olunursa kesin sabitlenmeli....

umarım başarırsınız, tarihte ilk olabilir, telefondan alınma dosya ile firmware 4gözle bekliyorum

^BaRoN^

Üye
Her zaman takipteyim,aslında kurtuluş abimizle konuşayımda şu konuyu sabitlesin

cyber

Üye
15 tatil boyunca belle bekledim ya inş yaparsınız

TeAmo42

Üye
s.a arkadaşlar ben geldim,kolay gelsin nasıl gidiyor var mı problem?

TeAmo42

Üye
eğer başarırsak sabitlenebilir şuan için gerekli değil sonuçta başaramamak da var
evet haklı.Başarılı olursa sabitlenir.

----------Eklendi @ 18:43:48 ---------- Yazıldı @ 18:43:18 ----------

Başaramazsak kaldırılır ki başaracağımızı düşünüyorum Sen eve geçtinmi?Telefon gelmedimi?
arkadaşlar belleli cihaz ne oldu aldınız mı dosyaları takip edemedim ben?