hakan_710
Üye
bozacaksınız telefonları şunun şurasında ne kaldı bekleyin azıcık
bozulursa benim tek bozulur ve bunu göze aldım zaten. Arkadaşın tele zerre kadar zarar gelmeyecek garanti veriyorum.
Çok guzel hayırlı olsun bakalım:-) peki rm 718 değil heralde ama.
----------Eklendi @ 18:00:09 ---------- Yazıldı @ 17:59:10 ----------
Ha bu arada bu cfw yi yapmak icin ugras veren herkese çok teşekkür ederim umarım mutlu sona ulaşırsınız yani ulaşırız hep beraber:-)
bozulursa benim tel bozulur ve bunu göze aldım zaten. Arkadaşın tele zerre kadar zarar gelmeyecek garanti veriyorum.
----------Eklendi @ 18:02:40 ---------- Yazıldı @ 18:01:19 ----------
ama olursa herkesin teline olur
son bir işim kaldı onuda yapayım çıkıyorum . Beklettim herkezi biliyorum
Ow yeah gelecek bugün belle inşallahŞu dosyalarıda MediaFire'ye yükleyin,gidipte hotfile'a filan kurmayın hemen siliniyor
Emir değil yanlış anladın hotfileda hemen dosyalar siliniyor mediafire'a yüklersen iyi olur dedimhotfile mı istedin tamam kardeşim emrin olur sen iste yeter ki
Her zaman takipteyim,aslında kurtuluş abimizle konuşayımda şu konuyu sabitlesinarkadaşlar biz sizin mağdur olmamanız için gerekli herşeyi düşünüyoruz zaten fakat bazı arkadaşlar ya anlamamazliktan geliyo ya da kaale almıyolar bu sözüm sana değil baran onlar kendilerini biliyo. Beklemede kalıp konuyu takip etmenizi tavsiye ederim.
Her zaman takipteyim,aslında kurtuluş abimizle konuşayımda şu konuyu sabitlesin
Başaramazsak kaldırılır ki başaracağımızı düşünüyorumeğer başarırsak sabitlenebilir şuan için gerekli değil sonuçta başaramamak da var
evet haklı.Başarılı olursa sabitlenir.eğer başarırsak sabitlenebilir şuan için gerekli değil sonuçta başaramamak da var
arkadaşlar belleli cihaz ne oldu aldınız mı dosyaları takip edemedim ben?
Başaramazsak kaldırılır ki başaracağımızı düşünüyorumSen eve geçtinmi?Telefon gelmedimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?