TheMadness
Üye
-
Konu Sahibi
-
daha6 saat var dosyaların gelmesine bence herkes pcye biraz ara versinÖzellikle madness biraz uyu
daha6 saat var dosyaların gelmesine bence herkes pcye biraz ara versinÖzellikle madness biraz uyu
Symbian C++ bilgim yok. Olsa bootloader yazarızRomu E: den çalıştırabiliriz veya hafıza kartı vs vs.
ya benim kafama takılan bir nokta var ya z sürücüsünde gizli görünmeyen dosyalar varsa?
----------Eklendi @ 12:26:31 ---------- Yazıldı @ 12:26:04 ----------
evet uyu yoksa gece uyuyakalirsin
ben biraz pascal biliyom. O da yaramaz
gizli dosyaları soran arkadaşın mesajina yarıldımmerak etme buluruz bi çaresini
Ben iOS cuyum biraz ama fanı değilim kesinlikle.
----------Eklendi @ 12:16:37 ---------- Yazıldı @ 12:15:36 ----------
Bakacağız sorun çıkarsa uzayabilir.
olur ya belki sisteme bile görünmeyen dosyalar olabilir ama sisteme görünmese telefon çalışmaz neyse sustum
valla haklısınmesela nokia suite in eski sürümlerinde gözüken dosya yeni sürümden bakınca gözükmüyo. Fakat x plore hack yaptıktan sonra hepsini görüyo nerdeyse 10 yıldır symbian kullanıyorum yani görmüyosada ben farketmedim
valla haklısınmesela nokia suite in eski sürümlerinde gözüken dosya yeni sürümden bakınca gözükmüyo. Fakat x plore hack yaptıktan sonra hepsini görüyo nerdeyse 10 yıldır symbian kullanıyorum yani görmüyosada ben farketmedim
bende var arkadaşlar hertürlü deneme yapılır ne yapılacağını söyleyin yeter.
bende var arkadaşlar hertürlü deneme yapılır ne yapılacağını söyleyin yeter.
rm 718 c6-01 059c260 kodlu olan varmı diye sorulmuş bende var onu söyledim ama anna yüklü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?