afiyet olsun aç olurmu yawarkadaşlar ben bi yemek yiyip geliyorum açlıktan ölücem sabahtan beri burdayım görüşürüz ihtiyacı olan özel mesaj atsın posta kutusunu boş tutsun![]()

c6-01 de 318 mb görünüyor ama çok yavaş iniyor nedense akşama kadar inmez bun8 cihazlarındaki güncelleme boyutu 287 mb sizdede boyut aynımı ?

afiyet olsunarkadaşlar ben bi yemek yiyip geliyorum açlıktan ölücem sabahtan beri burdayım görüşürüz ihtiyacı olan özel mesaj atsın posta kutusunu boş tutsun![]()

oooo kardeş sen geç kaldın biz donna ve carlayı bekliyoz sen daha belleyi yüklememişşinBen Stajdayım O yüzden halen ANNA kullanıyorumDeliricem burda kafayyı yicem bellesiz
![]()

Ben Stajdayım O yüzden halen ANNA kullanıyorumDeliricem burda kafayyı yicem bellesiz
![]()

Nokia suite 3.3.86 sürümü yükledim ama nedense güncelleme yok diyor arkadaşlar ...
NEDEN ?
arkadaşım tekrar kur suiti gelirNokia suite 3.3.86 sürümü yükledim ama nedense güncelleme yok diyor arkadaşlar ...
NEDEN ?
arkadasaım hiç bir işlem yapmayın diye yazıyor suitte ne diye kurcaladınkiarkadaşlar güncellemeyi yaptı geri yükleme yaparken güvenlik kodunu sordu girdim sistem hatası diyip duruyor napıcam şimdi :S
arkadasaım hiç bir işlem yapmayın diye yazıyor suitte ne diye kurcaladınki