Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

omer.1310

omer.1310

Üye
şuan yoldayim telefondan baktım güncelleme buldu sabah denemiştim pc de yoktu eve gider gitmez güncelliyorum c6 sonunda belle görsün biraz:)

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
arkadaşlar geldiiiii suite geldi sonnda suiti tekrar indirip kurdum ve geldiii
:):)

u_cosar

u_cosar

Üye
sonunda c6-01 içinde belle geldi yüklüyorum

hakan_710

hakan_710

Üye
sabah 9 dan beri belleliyim belleden sonra iki kez flash attım :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: asrabi
79mm79

79mm79

Üye
bana az önce görünüyordu ovi suitde yedekleme yapayım öyle gireyim dedim girdim çıktım güncelleme kayboldu deli olacam:vur. navifirmden dosyaları indiriyorum ama hepsini seçmişi 15e yakın dosya var phoenixle nasıl yükleyecem anna yükler gibimi yoksa farklımı bide indirdiğim dosyaların hepsini rm718 klasörünün içine atsam nolur ?

etherkes

etherkes

Üye
sonunda N8 de Nokia Suite te...

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
hakan_710

hakan_710

Üye
bana az önce görünüyordu ovi suitde yedekleme yapayım öyle gireyim dedim girdim çıktım güncelleme kayboldu deli olacam:vur. navifirmden dosyaları indiriyorum ama hepsini seçmişi 15e yakın dosya var phoenixle nasıl yükleyecem anna yükler gibimi yoksa farklımı bide indirdiğim dosyaların hepsini rm718 klasörünün içine atsam nolur ?
hafıza kartı içeriği vr 200 mb ona gerek yok indirmeyin boşuna. phoenixten aynı anna gibi yükleyebilirsiniz

hakan_710

hakan_710

Üye
Sızıntı yükleyenler 35 ten fazla widget var diyordu o yüzden dedim bende 15 tane falan var.
onlar sonradan eklenmiştir. sizde rahatlıkla bulabilirsiniz artık belle anna ayrımı kalmadı :D

hakan_710

hakan_710

Üye
abiler, ablalar yapamayan kalmasın isteyen söylesin herkese yükleyelim :D

79mm79

79mm79

Üye
hafıza kartı içeriği vr 200 mb ona gerek yok indirmeyin boşuna. phoenixten aynı anna gibi yükleyebilirsiniz

eyvallah teşekkür ederim onu durdurmuştum zaten bide navifirmde çökmek üzere galiba çok yavaş indiriyo :) yapamazsam yardım isterim.

Dostnametr

Üye
Ben ovi suitten yükledim ancak format falan atmadan yüklemiştim.Flash atıcam şimdi garanti olsun :)

Üst Alt