hakan_710
Üye
naviden yükledim ben istersen team den yardımcı oluyumbende suit gördü yükledim anna yükledi yine şimdi görmüyor
naviden yükledim ben istersen team den yardımcı oluyumbende suit gördü yükledim anna yükledi yine şimdi görmüyor
telden olmuyo suite de bile gözükmüyo bazılarındahakan ben stajdayım telefondan Kurulmuyo dimi
gelmiş......
naviden dene suite görmüyo bende de isteyene yardım edeyimya arkadaş c6 ya gelmedi hala nokia suite 3,3,86 sürüm ama tık yok napayım ?
telden olmuyo suite de bile gözükmüyo bazılarında

. navifirmden dosyaları indiriyorum ama hepsini seçmişi 15e yakın dosya var phoenixle nasıl yükleyecem anna yükler gibimi yoksa farklımı bide indirdiğim dosyaların hepsini rm718 klasörünün içine atsam nolur ?olurum sen haber ver yetertamam eve gideyimde suiteden olmassa naviden dosyaları download yaparım flashlama konusunda bana yardımcı olurmusun![]()
şimdiden başlamaylım arkadşlar![]()
hafıza kartı içeriği vr 200 mb ona gerek yok indirmeyin boşuna. phoenixten aynı anna gibi yükleyebilirsinizbana az önce görünüyordu ovi suitde yedekleme yapayım öyle gireyim dedim girdim çıktım güncelleme kayboldu deli olacam. navifirmden dosyaları indiriyorum ama hepsini seçmişi 15e yakın dosya var phoenixle nasıl yükleyecem anna yükler gibimi yoksa farklımı bide indirdiğim dosyaların hepsini rm718 klasörünün içine atsam nolur ?
sabah 9 dan beri belleliyim belleden sonra iki kez flash attım![]()

olurum sen haber ver yeter

onlar sonradan eklenmiştir. sizde rahatlıkla bulabilirsiniz artık belle anna ayrımı kalmadıSızıntı yükleyenler 35 ten fazla widget var diyordu o yüzden dedim bende 15 tane falan var.

olurum sen haber ver yeter
hafıza kartı içeriği vr 200 mb ona gerek yok indirmeyin boşuna. phoenixten aynı anna gibi yükleyebilirsiniz
yapamazsam yardım isterim.