Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
yavaş arkadaşlar iki dakika gittim 3 sahife yazmışsınız sunucuya da böyle abandıysanız vay haline :D:D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ayrıca şu biz mi kitledik diyen arkadaşlar da bi tuhaf. Şurda 100 kişi aynı anda girince çökecek sunucuya sahipse nokia zaten çöksün gitsin yav :D

100kişimi bu güncellemeyi yirmi milyondan fazla insan indiricek

fayzteck

fayzteck

Üye
100 kişi mi ? Kardeş şuan tüm ülke kontrol için abanmış durumda.

marsharun

marsharun

Üye
yav sakin olun bi:-)

vg_engin

vg_engin

Üye
ne kadar çok kişi varmış bekleyen :D

texasteam

Üye
bölümdeki online listesine bakın hayli kabarık :D

ersin146

ersin146

Üye
telefondaki yazılım güncelleme de bağlanamıyor sunucuya :D telefondan güncelleme olmayacak ama gözükecek yani güncelleme :D

erkan1996

erkan1996

Üye
nokia avrupa sitesinde hala yakinda gelecek diyor :)

okitox

okitox

Üye
Yav isterse 10 milyon kişi olsun arkadaşlar. Sunucunun verdiği bişey yok şu an. Her cevap 64byte olsa hadi 64kb olsun. Gene cevap verir :)

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Bu Arada genel Kurmay Başkanı Bizi Kara Listeye Aldı galiba konuda online olanları 454 listelemiş Ban mı yiyeceğiz :)

hakan_710

hakan_710

Üye
yavaş la bi durun olum herkese gelecek :D:D abnmayın sayfa yenilemekten f5 bozulacak :Dzuhaha:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben de hazır bı şekılde beklıyorum ama şımdı anna da cok akıcı calısmaya basladı :) tema efektleri acıkken bile ;)

doktoru gören hasta iyileşir misali anna akmaya basladıysa birazdan belle geliyo demektir

maximum42

Üye
ben de hazır bı şekılde beklıyorum ama şımdı anna da cok akıcı calısmaya basladı :) tema efektleri acıkken bile ;)

pabucu dama atılacak ya ondan akıcı çalışmaya başlamıştır anna :D

SilentOne

SilentOne

Üye
oha kaç kişi bekliyor ole zaten sunucu hata veriyor ama büyük ihtimalle bakım yapıyolardır 8 i için :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar 7 ya da 8 diye düşünülüyor ya sımdı bu kadar kalabalıgız bugn ckmazsa dger gece 12 yi hayal ble edemiyorum suite maxicep hcbse kalmıcak :D

Febris

Febris

Üye
yavaş la bi durun olum herkese gelecek :D:D abnmayın sayfa yenilemekten f5 bozulacak :Dzuhaha:

beyler bu arada anna da tarayıcısı telefonun iyimiş yavv belle gelsin o tarayıcıyı kllancam zaten.. :D

Üst Alt