Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Arkadaşlar bende denedim hizmete bağlanamıyor ya çok abandık yada gelecek bilemiyorum :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Nokia suite son sürüm indireceğim öyle mi?

ekrem1990

Üye
benım anlamadıgım belle yukluyolar dıye mı hızmete baglanamıyo yoksa bız mı kıtledik:kop:

mustyaky

mustyaky

Üye
beyler oviden güncellemeden önce naviye düşerse dosyaları indirebilen indirse. Belli mi olur sistem çöker felan. Sonra bazıları yükleyip vazıları yükleyemezse forumu düşünemiyorum nokia sitelerindeki yorumları :D

okitox

okitox

Üye

Şöyle bişey çıktı :D

any0ne

any0ne

Üye
Bence herkes yüklücek biz kalıcaz. Seçilmiş kişileriz biz :D

Febris

Febris

Üye
dündüm sorun yok. v12 yi hiç görmediydim ne basit bir şeymiş öle şuan keskin olan çoğu renk çok dandik duruyo eski sürümde :D
ben telefonu aldıgımda anna cıkmıştı kasım gıbı almıştım 2 gun felan v14 kullandım sora anna ya gctım qwerty dık klavyeye alıştım downgrade olayı cıkınca tekrar v14 e dondum ama klavyeye alsamadım buseferr sonuc : symbian anna akaar :)

fayzteck

fayzteck

Üye
bence biz kitledik.folloş oldu sunucular

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar böyle majör güncellemeler ota üzerinde yapılamaz sabit hız olması lazım internetin yani sebeke sşnyaliniz bir çizgi düşşe o sanşyede gelen dosyanıb bozulma ihtimali var ben annayı wifiyle güncellemiştim sapıtmıştı sonra format atıp süitle güncelleyince düzeldi

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Hadi iyi geceler :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
suite dead :D allah rahmet eylesin :D

APOvBABA

APOvBABA

Üye
İzninizle ben bir hard format atayım ve geleyim :D Hazırlayalım telefonu dimi

meletim

meletim

Üye
hocam bunlar gece 12 de rutin bakım yapıyor olmasınlar :) :) bazı yerler yaparya 12 ile 12:30 arası ..

okitox

okitox

Üye
Ayrıca şu biz mi kitledik diyen arkadaşlar da bi tuhaf. Şurda 100 kişi aynı anda girince çökecek sunucuya sahipse nokia zaten çöksün gitsin yav :D

• Beğen
Tepkiler: asrabi
any0ne

any0ne

Üye
Ulan şimdi nokia iflas etse fabrikalar kapansa ne gülerim :D :D :D

ekrem1990

Üye
geliyo geliyoooo hadi suite ıkın biraz daha hadiiii:zuhaha:

texasteam

Üye
hocam bunlar gece 12 de rutin bakım yapıyor olmasınlar :) :) bazı yerler yaparya 12 ile 12:30 arası ..

dediğin doğru bazı yerler haftalık yada ayda birkaçkez server'i bakıma alırlar 1-2 saatliğine ama sanmıyorum :)

Üst Alt