Cihanî Sultan
Üye
5800 çalıştırsa onu acayip kasar bir de flash playerı açtığını düşün.
Herhalde bir sayfaya baya bir uğraşır.
5800 çalıştırsa onu acayip kasar bir de flash playerı açtığını düşün.
bıraktım telefonu simleri değiştiriyoruz 2 dk yokum.

ben testte yardimci olurum...bıraktım telefonu simleri değiştiriyoruz 2 dk yokum.

ben testte yardimci olurum...![]()
bekliyorum...evet eve geldim. Birkaç dosyayı incelemeye başlayacağım 15 dk sonra.
merhaba arkadaşlar nasıl gidiyo. bazı yerleri yine kaçırdım gece sabaha kadar uğraştık ama olmadı test modu falan gelmesine rağmen açılmıyo.bi yerlerde hata var.
gece bizde denedik. her türlü flash atmayı ama bi tane dosyada bile hata olsa sorun oluyo. hepsinin doğru yerlere atılması gerek
5 deneme yaptım arkadaşta c6 vardı. Dosyaları yedekleyip denedim olmadı downgrade yaptım dosyaları geri yükledim verdim. 10 dk oldu geleli.
evet öle daha önce belirtmiştim zaten. dosyada hata derken yanlış yere atılmasından bahsediyorumözel bilgiler alındıktan geri kalanını packlemek herhalde yapılacak. orjinale sadık kalaraktan
özel bilgiler alındıktan geri kalanını packlemek herhalde yapılacak. orjinale sadık kalaraktan
evet öle daha önce belirtmiştim zaten. dosyada hata derken yanlış yere atılmasından bahsediyorum

z eğerki sistemse kişisel sadece tel ayarları bulunmaktadır onlarda kalsa da olur yani![]()
test mod olmasa olur da belki test mod dosyaları nerde bilmiyoruz apeonly dosyaları açılmıyor
----------Eklendi @ 14:00:52 ---------- Yazıldı @ 14:00:20 ----------
Ayarlar da c: de. Z nin üstüne yazılamaz flash atılmadan.
----------Eklendi @ 14:01:11 ---------- Yazıldı @ 14:00:52 ----------
Arkadaşlar bekleyin Symbian^3 SDK indireyim.