Belle ile ilgili son gelişmeler ve yorumlarınız...

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
ben arkadaşın telefonunu bırakmaya gidiyorum. Mobildeyim.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bildiğim kadarıyla ramde de olması gereken dosyalar var boot için.. pc de de öyle deil mi .s yanlış hatırlıyorsam özür dilerim.

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
bildiğim kadarıyla ramde de olması gereken dosyalar var boot için.. pc de de öyle deil mi .s yanlış hatırlıyorsam özür dilerim.

boota yarıyor ama içinde dosya yok. Sadece başladığında veri yazılmaya başlanır.

sorgut

Üye
Eveeet olmadı arkadaşlar sağlık olsun artık. Nokia'ya ya kaldık :( Ellerinize sağlık o kadar kafa patlattınız

cyber

cyber

Üye
zaten 6 sında çıkıyormuş bekleriz 2 gün daha

M@cros

M@cros

Üye

Ram açtığın uygulamaların ve girdiğin internet sitelerin yüklenirken kullandığı geçici hafızadır.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
eminim küçük biryerde atlama olmuştur dosyalar tamam paketlemesi de hatasız ise olması lazım bence..

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
:alsana:

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

Ram açtığın uygulamaların ve girdiğin internet sitelerin yüklenirken kullandığı geçici hafızadır.
biliyorum. ama sonuçta olması gereken dosyalar da var ama alınmış zaten onlarda yine olmamış sağlık olsun.

sorgut

Üye
madness hocam sen bootta bunları ekliycem demiştin :

18
01,d
02

bellede bunlardan başka sayılarda var burda eklenmişmiydi hocam

M@cros

M@cros

Üye
Kurtulus40 neden böyle bir konu açtı anlayamadım.Genelde Moderatörler bu tür durumlarda kesin bilgi verenlerden hoşlanmaz diye bilirim.

Üst Alt