fastjel
Üye
edeyim de bir tek sen değilsin dalga geçen pişman oldum yani söyleyen kişiyi burda açıklayamam çünkü nokiada çalışıyor yalansa onun yalanı doğruysada bizim için üzücü bir durum konuyu komple silerseniz sevinirim tansiyonum 15lerde geziyor
saçmalıyoruz artık bir konu yüzünden birbirimize gireceğiZ PES ARTIK ADMIN KONUYU KAPAT ARTIK
hayır resmi sitede 8 şubat diye tarih verildi sonra geri çektiler ama.Yeni bir güncelleme ve yine akrabalar ve tarihler havada uçuşuyor, neyi tartışıyorsunuz ki 2012 ilk çeyrek diye tarih verildi bu mart 31'e kadar gider kimse şubatta gelecek demedi ki üstelik kesin geliş tarihi yok yarın da gelebilir martın 30unda da gelebilir(anna dan dejavu-bu cümlelerin aynısını anna geleceği zamanda kurmuştum).
ya ne korkacam senden yada ban yemekten ayıp be kardeşim iki çocuk sahibi insansım ben saçma sapan konu için senle kavgamı edeYIM BEN EKMEK VE NAMUS IÇIN ADAM keseYIM'NE OLUR KAPANSIN0KONU
''amcam calısıyo nokiada yarın belle gelıyor''.
ya ne korkacam senden yada ban yemekten ayıp be kardeşim iki çocuk sahibi insansım ben saçma sapan konu için senle kavgamı edeYIM BEN EKMEK VE NAMUS IÇIN ADAM keseYIM'NE OLUR KAPANSIN0KONU
ya ne korkacam senden yada ban yemekten ayıp be kardeşim iki çocuk sahibi insansım ben saçma sapan konu için senle kavgamı edeyım ben ekmek ve namus ıçın adam keseyım'ne olur kapansın0konu
siz neden hala kulaktan dolma bilgilere inanıp sıkıntı yapıyorsunuz..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hocam aslinda pek hayal olacak bir model deil egerki nokia gibi dunya devi bu modeli yapamazsa yaziklar olsun onlara
nokia yı niye bu kadar kötülüyorsunuz anlamış değilim. adamlar tüketici için en iyi fiyat performans cihazlarını yapıyorlar. böyle bi telefon da yapabilirler ama diğer telefon şirketleri gibi tuzlu olur. sonrada yok efendim bu telefon çok pahalı , madem bu kadar tuzlu olacaktı niye ürettilerse. nokia adam olmaz bu gidişle felan filan.ƒℓα[χ]ℓу;4316110' Alıntı:
Şimdiden yazıklar olsun diyebilirsinNokia'dan böyle bir telefon bekleme. Kendine yazık edersin.
hocam acikcasi elimde n8 var garantili satacam egerki nokia. yamuk yaparsa ama bunlarin sagi solu belli olmuyor pismanda olabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?