belle hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
weyysel

weyysel

Üye
    Konu Sahibi
belle hakkında
arkadaşlar nokia'a ben suite hakkında mail atmıştım bugün beni aradılar bende belle nezaman gelecek dedim onlarda bana aralık ta gelecek dediler bende sordum n8 e gelecekmi bana dediki sadece belle li cıkan cihazlara yeni güncelleme gelecek dedi sizde bi arasanız acaba doğrumu bu yoksa ben yanlış anladım ama ben ısrarla tekrarladım kesin ve net bir cevapla sizi arayan nokia dedi söylentilere inanmayın dedi

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
N8 ve C7 ye belle mevcuttur diğer S3 cihazlara sonra çıkacak

weyysel

weyysel

Üye
    Konu Sahibi
vallaha arkadaş sızdırılmışını bile söyledim adam yok diye direndi durdu nediyeyişimdi

----------Eklendi @ 19:45:38 ---------- Yazıldı @ 19:43:41 ----------

vallaha arkadaş sızdırılmışını bile söyledim adam yok diye direndi durdu nediyeyişimdi

mevcut derken navide görünüyormu

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Navide görünmüyor ama sızanı var siz yüklemediniz mi N8'inize ?

mesut1979

Üye
ya arkadas daha ne geldi gelecek diye sorup duruyorsunuz BELLE BÜTÜN SYMBIAN 3 CIHAZLARA GELECEK daha bunun tartismasini ve konusunu acip durmayin.

realplayer2

realplayer2

Üye
bence de tüm s^3 cihazlara gelecek. bunu sızdıran da nokia sonuçta. betasını sızdırıp olabilecek ve olması muhtemel sorunları gözlemleyip sorunları ortadan kaldırıp kullanıcılara sunmayı amaçlıyo. ki nokianın kendi sitesi belle yüklenebilecek cihazları gösteriyo. niye böyle bi ikilem olsun ki ve belle geldi gelecek gelecek mi geliyor mu demeyelim artık belle isteyen sızma yüklesin orjinal isteyen beklesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...