N8 belle nokiadan aradılar

Sponsorlu Bağlantılar

llovell

llovell

Üye
    Konu Sahibi
N8 belle nokiadan aradılar
BUGUN 16,40 DA NOKİADAN ARANDIM.
MAİL ATMISTIM NE ZAMAN BELLE GELCEK DIE.
ARAYAN ADAMADA SORDUM
ADAM:: SUAN DAHA BELLI DEGIL DEDI ARKADASLAR N8 E BELLE GELIP GELMICEGI
BENDE DEDİM: VIDIOLARDA TV DE IZLEDIM N8 İÇİN GELCENI SOLEDI ORDA BI HANFENDI MUDUR ILK N8 İÇİN GELCEGINI SOYLEMISTI DIYE ADAMA SOYLEDIM.
MÜŞTERI TEMSILCISI İSE HALA N8 İÇİN GELIP GELMIYECEGI TARTISILIYOR DEDİ DONANIMSAL KALDIRIP KALDIRMICAGI TARTISILIOMUS
DEDIM YANIMDAKI ARKADASIM KULLANUIO NAVIFIRMDEN INDIRDI... TURKIYEYE CIKMADI SADECE ODA EUROPA IDNRIDI DEDIM SONA DEDIKI HASAR OLUSABLIR E O ZMAN YURT DISINDAKI CIHAZLARA NEDEN N8 LERE BELLE CIKTI DEDIM RESMI OLARAK HASAR OLUSACAKSA ADAM KAPATTI

SONA MAİL GELDI SORUNUNUZ GIDERILMISTR DIE :d:d:d:D:D

Mert045

Mert045

Üye
çok güzel anlatmışsın hayran kaldım :ehe

llovell

llovell

Üye
    Konu Sahibi
:D bende saasırdım adam bellı deıl deınce bosunamı beklıoz acaba dedım

hell yeahh

Üye
insanın inanası gelmiyor

TheMadness

TheMadness

Üye
BUGUN 16,40 DA NOKİADAN ARANDIM MAİL ATMISTIM NE ZAMAN BELLE GELCEK DIE ADAMA DA SORDUM ARAYANA SUAN DAHA BELLI DEGILO DEDI ARKADASLAR N8 E BELLE GELIP GELMICEGI DEDM VIDIOLARDA TV DE IZLEDIM N8 İÇİN GELCENI SOLEDI ORDA BI HANFENDI MUDUR MUDUR NEDIR ISTE DEDIM ADAM BANA SUAN BELLI DEILDIR DEILDIR HALA TARTISILIYORDUR DEDI DONANIMSAL KALDIRIP KALDIRMICA DEDIM YANIMDAKI ARKADASIM KULLANUIO NAVIFIRMDEN INDIRDI TURKIYEYE CIKMADI SADECE ODA EUROPA IDNRIDI DEDIM SONA DEDIKI HASAR OLUSABLIR E O ZMAN YURT DISINDAKI CIHAZLARA NEDEN N8 LERE BELLE CIKTI DEDIM RESMI OLARAK HASAR OLUSACAKSA ADAM KAPATTI

SONA MAİL GELDI SORUNUNUZ GIDERILMISTR DIE :d:d:d:D:D

Adam bayağı kafadan sallamış. 25.7 üzerine kurulmuyor tek o var.

TheMadness

TheMadness

Üye
Ayrıca türkçeye çevir şunu :D 2 kere okudum anca anladım.

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker ve mmb7982
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
zor anlaşılıyo ben 1kerede

llovell

llovell

Üye
    Konu Sahibi
:D:D okuma alıskanlıgnızı gelıstırıyım dıye büyle yazdım bakalım 10 kere okyupta anlamayan olcakm? :D:DD:

realplayer2

realplayer2

Üye
son bi anna güncellemesi mi gelecek yoksa direkt 25.07 üzerine yüklenebilecek mi bu belle hala soru işareti?

WebStyle

WebStyle

Üye
Donanıma zarar mı verir belle ? haha :D o zaman bizim cihazları şimdiden çöpe gönderelim kesin donanımda bir hasar oluşmuştur.:ehe

• Beğen
Tepkiler: Cane®
SilentOne

SilentOne

Üye
kıvırıyolar işte

[alikan]

[alikan]

Üye
Hala offical belle bekleyen mi var ya :( Kardeşim siz daha geçmediniz mi Belle ye :/

• Beğen
Tepkiler: Cane®
mcnpl4

mcnpl4

Üye
O adam napiyo da para veriyolar acaba.:hmmm ben kendi deneyimlerimle bile daha iyi bi hizmet sunarim musterilere

nublies

nublies

Üye
arayan gece bekcisidir :)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve cargo3230
karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
3 aydır kullanıyorum en çok sevdiğim özelliği mobil verive wlanın tam kontrolunun sende olması :D

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar ben 3 gün üst üste ısrarla nokıa yı aradım farklı farklı cevaplar aldım fakat dikkatimi çeken her konuşmamızda müşteri hizmetleri yeni çıkan belleli cihazları tanıtıyor ve bu cihazları satmaya çalışıyor adeta burdanda anlaşıldığı gibi nokıa önce bu yeni çıkan cihazlardan kar etcekki sonra bize sadaka niyetine belle güncellemesi yayınlıycak bunada satış politiikası diycek. Resmen haksızlık bu şiddetle kınıyorum.

uruno

uruno

Üye
saygılar nokia

Toros542

Toros542

Üye
selam millet.ya arkadslar sunu net bi şekilde anlayalım artık.nokia suan piyasaya cıkacak olan belle yüklü cihazları satmadan bu güncelleme gelmez.benim tahminim subat mart gibi gelir.yıl sonunda falan deniliyor ama bence hayal.anna nın gelisini hepimiz biliyoruz.jergün tarihler verilmişti hatırlarsanız.

uruno

uruno

Üye
1 çeyrek kesin gibi yabancı sitelerdeki cevaplara bakınca bu çıkıyor ocak ayı içinde gizli bir gün:)

distakjo

distakjo

Üye
en azından küçük harflerle yazsaydı :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt