Belle Güncellemesi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cihan628

cihan628

Üye
    Konu Sahibi
tmm saolun bi dk :D

----------Eklendi @ 15:19:25 ---------- Yazıldı @ 15:13:28 ----------

bekliom :D

hakan_710

hakan_710

Üye
msjımı okursan sevinirim burdan yazmana gerek yok özel mesaj atabilirsin

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tmm saolun bi dk :D

----------Eklendi @ 15:19:25 ---------- Yazıldı @ 15:13:28 ----------

bekliom :D

arkadaş mesaj atmıs posta kutuna bak cevap beklıyor senden dostum pm at arkadaşa buraya yazmana gerek yok şimdilik

man20

man20

Üye
tmm çocuğun üzerine gitmeyin heyecan yaptı. o yüzden de maxicep posta kutusunun nerde olduğunu bulamıo :) ahh ahhhh bu heyecanı iyi bilirim :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bilmem mii

Febris

Febris

Üye
kurtulus40Belle.

julyus45

Üye
​Allahını seven biri sölesin nokia ovi suiteden belle güncellemesi yapan varmı hata almadan usb ile bağlantı kesildi hata veriyor yardım...

3. aşamada beklerken şu resim bakın

3. aşamada usb bağlantı kesildi diyor şu resimdede
windows 7li bilgisayarla ovi suitten belle yükleyebilirsin aynı sorun bendede vardı ben vindows 7 yüklü bilgisayarla yükledim

keys1903

keys1903

Üye
eee hallettysenız benımkını yukleyek arkadaslar aynı hata sorun bendede var yaw

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bende pc yokkı yardım edem dostum yardım edecek bır arkadaş çıkar mutlaka

keys1903

keys1903

Üye
valla kardes zamanım olsa gunduz kafede halletcem sorun yuzde yuz pc de usb drıverlerı ne haltsa o kablonun drıverlerıyle çakısıyor ondan 3 asamadda baglantı koptu hatası 2 tane orjınal 0 kabloyla denedım wındows 7 ultıde hemde belkı 100 kere kurdum ovıyı belkı 10 kere hard soft dormat belkı ama olmuyor ıste

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
valla kardes zamanım olsa gunduz kafede halletcem sorun yuzde yuz pc de usb drıverlerı ne haltsa o kablonun drıverlerıyle çakısıyor ondan 3 asamadda baglantı koptu hatası 2 tane orjınal 0 kabloyla denedım wındows 7 ultıde hemde belkı 100 kere kurdum ovıyı belkı 10 kere hard soft dormat belkı ama olmuyor ıste

Dostnametr adlı arkadaşa bir ulaş istersen yardımcı olacaktır sana pm at istersen

emreyesil26

emreyesil26

Üye
güncellemeyi baska bir bilgisayardan yaparsan sorunun çözülür aynı sorun bendede vardı

haylaz044

Üye
arkadaşım bende aynı problemle karşılaştım ve biraz önce sorunu çözdüm bilgisayarında çakışan bir problem var eğer kamera varsa driverını kaldır ve kamerayı çıkar bilgisayardan bide öyle dene bakalım sonuç ne olacak ben böyle hallettim

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Çoğu kişide sorun var snırım 3. adımda.

muratay_35

Üye
​Allahını seven biri sölesin nokia ovi suiteden belle güncellemesi yapan varmı hata almadan usb ile bağlantı kesildi hata veriyor yardım...

3. aşamada beklerken şu resim bakın

3. aşamada usb bağlantı kesildi diyor şu resimdede

yapman gereken çok basit farklı bir pc de denemek bende de oldu evdeki pc den olmadı cafelerden denedim 3. Cafede ki denememde oldu yalnız şunu yapmazsn olmaz pc nin arkasındaki usb portlarını kullan yoksa olmuyo birde teli güç tasaruf modunu kapat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt