uruno Üye Ben dün kapattım sanki pil ömrü biraz uzadı psikolojikte olabilir ama bana uzadı gibi geldi
[ENGİN] Üye ben demiştım sürekli veri gönderiyor iki hafta önçe kapatmıştım sarjında uzadığını yazmıştım
uribaju Üye kimse birşey bilmiyor mu bu özellik microsoft uygulamaları yüklenince ortaya çıkar yani microsoft apps yüklü olmayan telefonlarda ürün geliştirme alanı çıkmaz.
kimse birşey bilmiyor mu bu özellik microsoft uygulamaları yüklenince ortaya çıkar yani microsoft apps yüklü olmayan telefonlarda ürün geliştirme alanı çıkmaz.
uribaju Üye rizENGİN' Alıntı: hayır ben microsoftu hiç yüklemedim ama vardi Genişletmek için tıkla ... telefonun bellesi orjinal mi sızıntı mı benimki sızıntı başta yoktu microsoftu yükleyince ortaya çıktı sende de yüklüdür farketmemişsindir
rizENGİN' Alıntı: hayır ben microsoftu hiç yüklemedim ama vardi Genişletmek için tıkla ... telefonun bellesi orjinal mi sızıntı mı benimki sızıntı başta yoktu microsoftu yükleyince ortaya çıktı sende de yüklüdür farketmemişsindir
Mad EagLe Üye microsofttan kaynaklanabilir ben kurmadım bende cıkmadı mesela kuranlar hafızanın hergün azaldıgını soyluyordu veri toplayıp gönderiyo olabilir
microsofttan kaynaklanabilir ben kurmadım bende cıkmadı mesela kuranlar hafızanın hergün azaldıgını soyluyordu veri toplayıp gönderiyo olabilir
uribaju Üye rizENGİN' Alıntı: orjinal dostum microsoftu hic yuklemedim tek arama gerecini yükledim Genişletmek için tıkla ... orjinal olmasından kaynaklanıyor olabilir nokia orjinal bellelere microsoft yapılandırması sıkıştırmıştır büyük ihtimal..
rizENGİN' Alıntı: orjinal dostum microsoftu hic yuklemedim tek arama gerecini yükledim Genişletmek için tıkla ... orjinal olmasından kaynaklanıyor olabilir nokia orjinal bellelere microsoft yapılandırması sıkıştırmıştır büyük ihtimal..
[ENGİN] Üye sıkıştırma degıl yazılımdan haric yuklenıyor zaten dostum gömülmuş olsa lync note vs nerde
uribaju Üye rizENGİN' Alıntı: sıkıştırma degıl yazılımdan haric yuklenıyor zaten dostum gömülmuş olsa lync note vs nerde Genişletmek için tıkla ... dikkat edersen microsoft yapılandırması dedim microsoft uygulamaları demedim
rizENGİN' Alıntı: sıkıştırma degıl yazılımdan haric yuklenıyor zaten dostum gömülmuş olsa lync note vs nerde Genişletmek için tıkla ... dikkat edersen microsoft yapılandırması dedim microsoft uygulamaları demedim
hakan_710 Üye Konu Sahibi uribaju' Alıntı: dikkat edersen microsoft yapılandırması dedim microsoft uygulamaları demedim Genişletmek için tıkla ... mümkünse konuya girip tartışma yaratma rica ediyorum isteyen kapatsın isteyen açsın...
uribaju' Alıntı: dikkat edersen microsoft yapılandırması dedim microsoft uygulamaları demedim Genişletmek için tıkla ... mümkünse konuya girip tartışma yaratma rica ediyorum isteyen kapatsın isteyen açsın...
uribaju Üye hakan_710' Alıntı: mümkünse konuya girip tartışma yaratma rica ediyorum isteyen kapatsın isteyen açsın... Genişletmek için tıkla ... ne tartışması ya başka alemlerde misin? varsa sorun şikayet et dostum ki ortada tartışma yok ama sen çıkarmaya meyillisin galiba
hakan_710' Alıntı: mümkünse konuya girip tartışma yaratma rica ediyorum isteyen kapatsın isteyen açsın... Genişletmek için tıkla ... ne tartışması ya başka alemlerde misin? varsa sorun şikayet et dostum ki ortada tartışma yok ama sen çıkarmaya meyillisin galiba