belle gelince tel deki programlar hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
belle gelince tel deki programlar hakkında
arkadaşlar belle geldiği zaman güncelleme yapınca telefonumda ki mevcut uygulamalar silinecek mi..eğer silinecekse,bi önlemi varmı silinmemesi için..teşekkür ederim...

• Beğen
Tepkiler: Tuba

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Malesef telefondaki tüm uygulamalar siliniyor. En iyi önlem ise belle yükleme.:islik

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Rica ederim.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
yo hayır silinmiyor ben kullanıyorum belleyi şu an arkadaşım rahat ol silinmiyor. sadece belle ile uyumlu olmayan programlar siliniyor. silindiğini nerden çıkardın blackhawk ??

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
yo hayır silinmiyor ben kullanıyorum belleyi şu an arkadaşım rahat ol silinmiyor. sadece belle ile uyumlu olmayan programlar siliniyor. silindiğini nerden çıkardın blackhawk ??
iyi haber :) ..yoksa tüm programları tekrar arayıp yüklemem gerekecekti :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Gitmeyecekse buna sevinirim.

AHMED...

AHMED...

Üye
peki hack yöntemi uyum sağlıyor mu belle ye

dgncnyldz12

Üye

iyi akşmlar . Sen ne zamndır belle kullanıyosun. Bi de anna nın hangi sürümü üstüne kurdun belleyi kardeş?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
telefondan yaptığın güncellemede programların muhtemelen gitmeyecektir
ama Nokia suite ile güncellersen komple yeni yazılım yüklüyor o yüzden de programlar siliniyor

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
telefondan yaptığın güncellemede programların muhtemelen gitmeyecektir
ama Nokia suite ile güncellersen komple yeni yazılım yüklüyor o yüzden de programlar siliniyor
ben büyük ihtimal nokia suite den yükleyeceğm..

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Arkadasim hepsi silinir cunki C ve Z hafiza komple degisiyor..ama E ye kurdugunuz ve C ye uzantisi olmayan (C ye ek dosya atmayan bazi uygulamalar silinmiyor) simdi en guzel yok ovi suit ile telefonun yedegini alin..rehber resim not vs..onlari kurtarin tekrar yuklemek zorunda kalmazsiniz..ama yedek alirken ayarlari dahil etmeyin..birak her sey orjinal olsun..

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
ЯReiS;4264630' Alıntı:
Arkadasim hepsi silinir cunki C ve Z hafiza komple degisiyor..ama E ye kurdugunuz ve C ye uzantisi olmayan (C ye ek dosya atmayan bazi uygulamalar silinmiyor) simdi en guzel yok ovi suit ile telefonun yedegini alin..rehber resim not vs..onlari kurtarin tekrar yuklemek zorunda kalmazsiniz..ama yedek alirken ayarlari dahil etmeyin..birak her sey orjinal olsun..
yok zaten yavaş yavaş program arşivini hazırlıyorum...silindiğinde tekrar program aramayım diye :) ..

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
benim tüm nerdeyse tüm programlar telefonda duruyor sis dosyası olarak :D 3-4 gb oldu nerdeyse :D daha pc ye attığım oyun setupları hariç :D
Maşallah bu kadar uygulamayı kaldırıyor mu senin telefon?

atakan25

atakan25

Üye
hafıza kartında yeterli boş alan oluca sorun olmaz ayrıca hacli telefona belle yüklemek için formata gerek var mı

bugra9080

Üye
belle gelmediki

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Maşallah bu kadar uygulamayı kaldırıyor mu senin telefon?

şimdi saydım da 117 tane program+uygulama yüklü durumda telefonda :D + tema efektleri + e-posta aktif ;) birçok da hd oyun yüklü zaten asphalt 6, dh2,
8 gb hafıza kartı var Team Class 10 ;)

bugün bi 15-20 uygulama daha var yükleyeceğim :D merak ettim şimdi kaçar program oyun falan var telefonlarınızda :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt