belle gelince tel deki programlar hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
şimdi saydım da 117 tane program+uygulama yüklü durumda telefonda :D + tema efektleri + e-posta aktif ;) birçok da hd oyun yüklü zaten asphalt 6, dh2, 8 gb hafıza kartı var Team Class 10 ;) bugün bi 15-20 uygulama daha var yükleyeceğim :D merak ettim şimdi kaçar program oyun falan var telefonlarınızda :D
:hmmmŞimdi sen saydıktan sonra ben söylemesem daha iyi olur galiba...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Benim arşivde hemen hemen 50'yakın uygulama var. Telefona yüklü uygulamaların tümü ise sadece 15 tane.

suyunu çıkartmışım birazcık anlaşılan :D neyse belle gelince sıfırdan bi format+flash atarım artık :D şuan deneme tahtası olmuş durumda zaten :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
suyunu çıkartmışım birazcık anlaşılan :D neyse belle gelince sıfırdan bi format+flash atarım artık :D şuan deneme tahtası olmuş durumda zaten :D
Ya cidden bu uygulamaların tümünü kullanıyor musun ben sıkılınca hemen kaldırırım.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
fırsat buldukça değişik değişik oynuyorum oyunlarla
programlardan da bazılarını sadece denedim ama kaldırmadım şimdilik duruyor öylece
zaten programlar çok bişey yer kaplamıyor hd oyunlar çok kaplıyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
fırsat buldukça değişik değişik oynuyorum oyunlarla programlardan da bazılarını sadece denedim ama kaldırmadım şimdilik duruyor öylece zaten programlar çok bişey yer kaplamıyor hd oyunlar çok kaplıyor
Hmm bende HD oyunları yüklüyorum sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt