belle fp1e nasıl efekt yüklenir yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alp047

Üye
    Konu Sahibi
belle fp1e nasıl efekt yüklenir yardım
arkadaşlar cihazım 701'de belle yüklüyken sitedeki yöntemlerle efekt kullanabiliyordum ama fp1'i yükledim artık yöntem işe yaramıyor rofs2'nin içini açıp resourcede bulunan efektleri silip kendi efektimi attım ama yine çalışmadı neden acaba eksik veya yanlış birşeylermi yapıyorum lütfen yardım edermisiniz bu arada installserver.exe dosyası rofs2'de çalıştı normalde norton veya diğer yöntemlerle çalışmıyordu ama rofs2'de çalıştı

alp047

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardım edebilecek yokmu

merhaba. ya telefonunuz hackli değildir yada fp1 de efektler çalışmıyordur.
şu anda bende de çalışmıyor. telefona hard reset atıp tekrar deneyeceğim.
olumlu olursa yazarım

alp047

Üye
    Konu Sahibi
cihazım hackli rofs2 ye bile attım yine çalışmadı

artık fp 1 nasıl yapmıssa adamlar bişi çalışmıyore

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bende herşey sorunsuz çalılıyor

cihazım hackli rofs2 ye bile attım yine çalışmadı

Cihazınız artık hackli değil.
Fp1'den sonra hackler devredışı kaldı.
Henüz Fp1 için sağlıklı bir hack yöntemi bulunmadı.
O yüzden telefonunuz hacksiz duruma düştüğü için efektleri kullanamıyorsunuz.
Fp1 hacklendiğinde aynı eski usulde olduğu gibi efektleri kullanabilirsiniz.

alp047

Üye
    Konu Sahibi

kardeş ben hackledim euro2 germany indirdim installserver.exe yi sys bin içine gömdüm yazılımı yükledim şuanda kullanıyorum ama istediğim efektleri çalıştıramıyorum

[ENGİN]

Üye
hacklı tele fp1 i güncellerseniz olacagı budur güncellemede sorun yok sorun tellerde fp1 i güncellemeden önce hack'ı kaldırmalıydınız!

alp047

Üye
    Konu Sahibi
hacklı tele fp1 i güncellerseniz olacagı budur güncellemede sorun yok sorun tellerde fp1 i güncellemeden önce hack'ı kaldırmalıydınız!

kardeş ben euro2 germanyi navifirmden indirip flashlamak yoluyla belle fp1'i yükledim orjinal effekti silip sitedeki effektlerden birini koydum ve flashladım yine olmadı

serecans

Üye
efektlerin önünü fena kapatmış nokia

yakında gelir, biraz bekleyelim diyorum
ayrıca arkadaşlar keşke baştan söyleselerdi, fp1 e geçmeden hack i kaldırın diye...

o değilde bu fp1 de bir kaç onlem almışlar adamlar hack doğru düzgün çalışmıyormuş

alp047

Üye
    Konu Sahibi
o değilde bu fp1 de bir kaç onlem almışlar adamlar hack doğru düzgün çalışmıyormuş

flash yoluyla gayet güzel çalışıyor ben telimi böyle hackledim hiçbir sorun yok flashsız installaerver.exe çalışmıyordu flash ile çalışıyor

ben efekt kullanıyorum. euro1 France yükledim ilk naviye düştüğünde. sonra kendi kullandığım efekti orjinal efektle değiştirdim öyle flashladım.ama dikkat edilmesi gereken bişey var eski efeklerde 119 dosya var fp1 efektte 142 tane dosya var. efekt biraz değiştirilmiş. bende fp1e göre kullandığım efektin sevdiğim kısımlarını güncelledim. kullanmak isteyen varsa buyrun core deki resource/effect içindekiyle değiştirip flashlayın.

alp047

Üye
    Konu Sahibi

teşekkürler kardeş Allah razı olsun flashsız yapamazmıyız acaba ben denedim olmadı bi sorim dedim olmazsa flash atim

teşekkürler kardeş Allah razı olsun flashsız yapamazmıyız acaba ben denedim olmadı bi sorim dedim olmazsa flash atim
efekt değiştirme dosyasını denedim maalesef çalışmadı.şu anda flashsız olmuyor maalesef.ama yakında çıkacaktır sanırım. birde söyle yapabilirsiniz core içindeki resource/effect klasöründeki manifest.mf adlı dosyayı note pad ile açıp içindeki z:\resource\effect yazan yeri dilediğin bir yer (örneğin c:\effect veya e:\effect) yapıp kaydederek flashlayabilirsin.en azından bundan sonra efekt için flash atmak zorunda kalmazsın.

alp047

Üye
    Konu Sahibi

teşekkürler kardeş bunu söylediğin iyi oldu Allah razı olsun birde ben zoom effect kullanacam ama dosyalar 119 tane nasıl dü
üzenleyip 142 tane yapacam

teşekkürler kardeş bunu söylediğin iyi oldu Allah razı olsun birde ben zoom effect kullanacam ama dosyalar 119 tane nasıl dü
üzenleyip 142 tane yapacam
iki efektide karşılaştıracaksın.senin efekt klasöründe olmayanları fp1 efekt klasöründen kopyalayacaksın. bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...