Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

coskunsaglam

Üye
hocam teman ve fontun ne bayıldım. Soylersen sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: ringofdie

okankayci

okankayci

Üye
  • Beğen
onurhanerk

onurhanerk

Üye
bişey sorcam su fontu degıstırınce operada sorun cıkıyo nasıl cozebılırım sureklı yazıl tipi incelenıyomuydu neydı öyle bısey dıyodu :) bide arkaplanı alabılırmıyım :)
bende font kurunca inanılmaz şekilde kasıyor telefon sizde olmuyor mu?

asigsasi

asigsasi

Üye
konu amacı dışına çıkmayalım :polis: sorunlar için yazılım destek bölümüne konu açabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: ringofdie, okankayci ve onursan
ringofdie

ringofdie

Üye
bişey sorcam su fontu degıstırınce operada sorun cıkıyo nasıl cozebılırım sureklı yazıl tipi incelenıyomuydu neydı öyle bısey dıyodu :) bide arkaplanı alabılırmıyım :)

opera mobile kullandığım için bilemiyorum :( arkaplan şurada (bendekinin pozisyonu tam tersi ama o resim bir sitede indirmeli şekilde link verilebiliyor o yüzden atamıyorum buda tam tersi yöne olanı :D )

• Beğen
Tepkiler: okankayci
okankayci

okankayci

Üye
opera mobile kullandığım için bilemiyorum :( arkaplan şurada (bendekinin pozisyonu tam tersi ama o resim bir sitede indirmeli şekilde link verilebiliyor o yüzden atamıyorum buda tam tersi yöne olanı :D )
tesekkurler :D
o fener wıdgetı sanırım alabılırmıyım :)

• Beğen
Hasand.

Hasand.

Üye

nokia 500 fp2

• Beğen
ringofdie

ringofdie

Üye

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01 ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Tepkiler: Eduardo58 ve ringofdie
achambo

achambo

Üye

• Beğen
Tepkiler: Eduardo58 ve ringofdie
Eduardo58

Eduardo58

Üye
İşte bunu biliyorum uzun süre bu maviyi ve bunun turuncusunu kullandım. :D Çok güzel toogle lar yapıyorsun @achambo , ya bize hep toogle yap ya da bana öğret ben devam ettireyim :D

• Beğen
Tepkiler: achambo
achambo

achambo

Üye
İşte bunu biliyorum uzun süre bu maviyi ve bunun turuncusunu kullandım. :D Çok güzel toogle lar yapıyorsun @achambo , ya bize hep toogle yap ya da bana öğret ben devam ettireyim :D

:) daha yapma imkanım olmaz gibi 6 aydır telefon kullanmıyorum. Adobe illustrator ile yapıyorum, bir ara video çekecektim de sıkıntı oldu. Ygs lys sınavlarım var yazın da yeni telefon alcam yapma imkanım çok az yani.

• Beğen
Tepkiler: Eduardo58
asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Tepkiler: Eduardo58
Eduardo58

Eduardo58

Üye
Abi bu seffaf RSS Feed toogle i kullaninca bende telefon resetliyor. Sadece Seffaf degil, diger toogle setlerinde de resetliyor. Guzel olmus bu arada biraz karmasik ama :)

Üst Alt