hocam teman ve fontun ne bayıldım. Soylersen sevinirim.
s ile başlıyor adı okadar aklımda [Somyac] Font Zoomer v3.31(0) S^1/S^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA - MaxiCepteşekkür ederimFont için (içlerinden hangisi hoşuna giderse) artık fontu kullanmıyorum adını unuttums ile başlıyor adı okadar aklımda [Somyac] Font Zoomer v3.31(0) S^1/S^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA - MaxiCep
Tema Donna Colors Edited by KKroto / Sr X - MaxiCep

bişey sorcam su fontu degıstırınce operada sorun cıkıyo nasıl cozebılırım sureklı yazıl tipi incelenıyomuydu neydı öyle bısey dıyoduFont için (içlerinden hangisi hoşuna giderse) artık fontu kullanmıyorum adını unuttums ile başlıyor adı okadar aklımda [Somyac] Font Zoomer v3.31(0) S^1/S^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA - MaxiCep
Tema Donna Colors Edited by KKroto / Sr X - MaxiCep
bide arkaplanı alabılırmıyım 
bende font kurunca inanılmaz şekilde kasıyor telefon sizde olmuyor mu?bişey sorcam su fontu degıstırınce operada sorun cıkıyo nasıl cozebılırım sureklı yazıl tipi incelenıyomuydu neydı öyle bısey dıyodubide arkaplanı alabılırmıyım
![]()
bişey sorcam su fontu degıstırınce operada sorun cıkıyo nasıl cozebılırım sureklı yazıl tipi incelenıyomuydu neydı öyle bısey dıyodubide arkaplanı alabılırmıyım
![]()
arkaplan şurada (bendekinin pozisyonu tam tersi ama o resim bir sitede indirmeli şekilde link verilebiliyor o yüzden atamıyorum buda tam tersi yöne olanı
)tesekkurleropera mobile kullandığım için bilemiyorumarkaplan şurada (bendekinin pozisyonu tam tersi ama o resim bir sitede indirmeli şekilde link verilebiliyor o yüzden atamıyorum buda tam tersi yöne olanı
)

Biraz geç bi cevap olacak ama kusura bakmatesekkurler
o fener wıdgetı sanırım alabılırmıyım![]()

tema nedir acaba
teşekkürler ilgine
İşte bunu biliyorum uzun süre bu maviyi ve bunun turuncusunu kullandım.Çok güzel toogle lar yapıyorsun @achambo , ya bize hep toogle yap ya da bana öğret ben devam ettireyim
![]()
daha yapma imkanım olmaz gibi 6 aydır telefon kullanmıyorum. Adobe illustrator ile yapıyorum, bir ara video çekecektim de sıkıntı oldu. Ygs lys sınavlarım var yazın da yeni telefon alcam yapma imkanım çok az yani.Abi bu seffaf RSS Feed toogle i kullaninca bende telefon resetliyor. Sadece Seffaf degil, diger toogle setlerinde de resetliyor. Guzel olmus bu arada biraz karmasik amaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız