asigsasi
Üye
semih hiç toggle yapmaz oldun güzel bir set yap da kullanalım
bir kaç el atılcak yer var ama şimdilik bu![]()

semih hiç toggle yapmaz oldun güzel bir set yap da kullanalım
bir kaç el atılcak yer var ama şimdilik bu![]()

abi aklınızda varsa yapayımsemih hiç toggle yapmaz oldun güzel bir set yap da kullanalım![]()
millet s5 tarzı istiyo, çok var öyle ama yaparım, başka fikir varsa yapayım. Sınav yaklaşıyo çalışmalar, tatil fln. Çok bakamıyorum
Peki androıd 4.4 un tooglesıınıı yapabi aklınızda varsa yapayımmillet s5 tarzı istiyo, çok var öyle ama yaparım, başka fikir varsa yapayım. Sınav yaklaşıyo çalışmalar, tatil fln. Çok bakamıyorum
![]()
Peki androıd 4.4 un tooglesıınıı yap
iyi hadi öyle olsun akşama bakcam evde değilim
Androıd sevmıyorum ona gore temam var onunla uyum ıcın olsun dıye ıstedımiyi hadi öyle olsun akşama bakcam evde değilim
şu android sevgisi ne kadar çok![]()
Tamam sıkıntı yokAndroıd sevmıyorum ona gore temam var onunla uyum ıcın olsun dıye ıstedım
istediğin toggle setin ss varsa atarmısın daha rahat oluyo 
kafana göre takıl iyi bir set yapacağını biliyorumTamam sıkıntı yokistediğin toggle setin ss varsa atarmısın daha rahat oluyo
![]()

kafana göre takıl iyi bir set yapacağını biliyorum![]()
abi bir bakayım da akşama sadece toggle hızlı yapılıyo zaten
aynenkafana göre takıl iyi bir set yapacağını biliyorum![]()
acelesi yokabi bir bakayım da akşama sadece toggle hızlı yapılıyo zaten
![]()

yok sayıları demiyorum sayılar güzel olmuş böyle sadece ' ı ' harfinin küçüğü sıkıntılı o yüzden benim verdiğimide düzenleyebilirsinBen özellikle böyle olsun istedim rakam fontları android yazı roboto font karışımı
teşekkür ederim ben o kadar ayrıntıya dikkat etmemişim demekkiyok sayıları demiyorum sayılar güzel olmuş böyle sadece ' ı ' harfinin küçüğü sıkıntılı o yüzden benim verdiğimide düzenleyebilirsin
bu tema hangısıkıanladım tamam bunun gibi mesela böyle bir icon ve yazı fontu düzenleyince daha hoş durdu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Rica ederim bende takıntı varda dikkatimi çekti o yüzden yanlış anlamateşekkür ederim ben o kadar ayrıntıya dikkat etmemişim demekki![]()

uplande edermısın resım acılmıyorda[imf]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
biraz renklendirek![]()
imf yazmışımuplande edermısın resım acılmıyorda

Şimdiden guzele benzıyorBiraz şEkİl vereliMimf yazmışım![]()
o alt rehber mesj iconlarını nasl yaptnŞimdiden guzele benzıyorBiraz şEkİl vereliM

İcs menubar sayesınleo alt rehber mesj iconlarını nasl yaptn![]()