Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

ringofdie

ringofdie

Üye
Bunlarda benden Nokia 500 ile bu kadar oluyor :D

• Beğen

akflat

Üye

• Beğen
Hasand.

Hasand.

Üye
uMuRıM bEgEnİrSiNiz
(Nokıa 500)
(nokıa c7) widget benim edıtlememdır.

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Aylar yıllar olmuştur buraya ekran görüntüsü yüklemeyeli gece gece canım istedi tek ekran koyayım öyle aham şaham bişey değil sonuçta e6 :)

• Beğen
Tepkiler: ringofdie, lazye ve asigsasi
Hasand.

Hasand.

Üye
telefonun teması androıd 4.4 kıtkat style dir . altaki bar ise ics menu bar dır . sağ soldakı buldugum programlarla bır yemek yaptım

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
telefonun teması androıd 4.4 kıtkat style dir . altaki bar ise ics menu bar dır . sağ soldakı buldugum programlarla bır yemek yaptım

hocam dediniz uygulamaların linklerini atarmısınız ?

achambo

achambo

Üye
Aylar yıllar olmuştur buraya ekran görüntüsü yüklemeyeli gece gece canım istedi tek ekran koyayım öyle aham şaham bişey değil sonuçta e6 :)

vay vay kimler burda:tebessüm:@Hasand. Kardeş şu umarım beğeniriz yazısını düzgün yazsan hoşuma gitmiyor ama sana kalmış:)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
Hasand.

Hasand.

Üye
vay vay kimler burda:tebessüm:@Hasand. Kardeş şu umarım beğeniriz yazısını düzgün yazsan hoşuma gitmiyor ama sana kalmış:)
Tmm arkadasiM burada yazı degıl ekran goruntulerı ılgılendırmıyormu

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye

uMaRıM bEğEnİrSiNiZ
bu temanın adresı Tondo Kitkat by Tasveer Lakra - MaxiCep
bu widgetın adresıWeatherClock JK Clone ByVitan04 - MaxiCep
menubarın adresıWp8 -- ICS menubar -- ICS menubar with 4 icon -- Blackberry 10 menubar - MaxiCep
Ama yalnız n9 patch(orj.belle barı yok edıyor) ssıtede bul onu aktıflesırtır

yanlız hocam attığınız temanın iconları ile resimdeki iconlar aynı değil ???

achambo

achambo

Üye
Tmm arkadasiM burada yazı degıl ekran goruntulerı ılgılendırmıyormu
öyle ama dikkatimi çeken yer orası oldu bu arada ekranların güzelmiş :oke:Bir de yardımcı olayım uğraşanlara androidde veya başka bir yerde hoşunuza giden widget set, saat, toggle vb. Widgetler varsa symbiandakileri onlara benzetmeye çalışırım:tebessüm:

Son düzenleme:
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
öyle ama dikkatimi çeken yer orası oldu bu arada ekranların güzelmiş :oke:Bir de yardımcı olayım uğraşanlara androidde veya başka bir yerde hoşunuza giden widget set, saat, toggle vb. Widgetler sizin için onları symbiana göre düzenleyebilirim:tebessüm:

dostum widget değilde android 4.0 ın iconlarını 64x64 olarak ayarlayabilirmisin ???

Üst Alt