BnB Belle UI - daeva112Temanı benimle paylaşırmısın ?
en alttaki çoklu menüyü nasıl yapıyorsun özelden bana atbilirmisinEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arama ve bul butonu fp2 kullandığım için orjinalinde var diğer renkli olanlar ise belle extra buttona aiten alttaki çoklu menüyü nasıl yapıyorsun özelden bana atbilirmisin
Kardeş duvar kağıdını paylaşır mısın çok hoşuma gittiBnB Belle UI - daeva112
hocam ikinci resimdeki saati nerden bulurum çok hoşuma gittiEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hocam ikinci resimdeki saati nerden bulurum çok hoşuma gitti
Kardeş temayı paylaşır mısın? Çok hoş olmuş.
İsa abi mavi dijital saatin linkini paylaşabilir misin?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ikonları ben sailfish in sitesinden paket halinde indirip telefonda icon changer ile uyguladım tema olarak birileri hazırlarsa güzel olurKardeş temayı paylaşır mısın? Çok hoş olmuş.
İsa abi mavi dijital saatin linkini paylaşabilir misin?

widget bölümün de lumia digital clock diye var üst sıralardaKardeş temayı paylaşır mısın? Çok hoş olmuş.
İsa abi mavi dijital saatin linkini paylaşabilir misin?
Ben siteye baktım ama ikonlar seninki kadar yoktu mesela whatsapp ikonu çıkmadıikonları ben sailfish in sitesinden paket halinde indirip telefonda icon changer ile uyguladım tema olarak birileri hazırlarsa güzel olur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben siteye baktım ama ikonlar seninki kadar yoktu mesela whatsapp ikonu çıkmadı
bence kendin yap.photoshop kullanmayı bilmiyorum teşekkürler bilgi içinsitedekiler telefonlarında default olanların ikonları var, onu google görsellerden buldum uygulamaya göre değişir tabi yada kendin yap psd dosyaları da var photoshop la yapabilirsin mesela jolla sailfish facebook icon diye arat veya whatsapp diye çıkıyor.bence kendin yap.