Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

cemal çolak

cemal çolak

Üye
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi
Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Tamam Teşekkür ederim :)

Uploaded with
E6ları burda görmek gururlandırdı beni :) güzel ekran olmuş avkon bi zamanlar kullandığım avkondu anılarım canlandı :)

• Beğen
Tepkiler: cemal çolak ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: cemal çolak, achambo, yaren_dede ve 1 kişi daha
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye

• Beğen
cemal çolak

cemal çolak

Üye
E6ları burda görmek gururlandırdı beni :) güzel ekran olmuş avkon bi zamanlar kullandığım avkondu anılarım canlandı :)
Bir süre 603 kullandımda E6'nın yeri bi başka :) geri döndüm e6'ya :))

Hocam tema ve saat bunlar ama widgetleri bulamadım pekte anlamıyorum kusuruma bakma :)

Uploaded with

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bir süre 603 kullandımda E6'nın yeri bi başka :) geri döndüm e6'ya :))

Hocam tema ve saat bunlar ama widgetleri bulamadım pekte anlamıyorum kusuruma bakma :)

Uploaded with
arada sıkılıyorum e6dan ekranı küçük falan geliyo ama sonra düşünüyorumda yeri cidden ayrı yeni telefon alırsam muhakkak e6 mı saklıycam :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede, cemal çolak ve asigsasi
yaren_dede

yaren_dede

Üye
arada sıkılıyorum e6dan ekranı küçük falan geliyo ama sonra düşünüyorumda yeri cidden ayrı yeni telefon alırsam muhakkak e6 mı saklıycam :)

Bende cefakar c6 mi sakliyorum ama gecende kullanayim dedim kullanmaz olaydim cep telefonundan sogudum o kadar yani :)

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bende cefakar c6 mi sakliyorum ama gecende kullanayim dedim kullanmaz olaydim cep telefonundan sogudum o kadar yani :)
s4 mini kullanıp ona geçersen öyle olur :) ben telefon alırsam e6 durur tema widget falan takılırım yine onda :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede, cemal çolak ve asigsasi
yaren_dede

yaren_dede

Üye
s4 mini kullanıp ona geçersen öyle olur :) ben telefon alırsam e6 durur tema widget falan takılırım yine onda :)

Yok ya oyle olmuyor... bende oyle yaparim diye dusunuyordum ama yapacak daha iyi seyler bulunuyor telefonla :)
Su anda cihaz dan yeterince faydalanamadiginiz icin bu tur seyler ilginizi cekiyor ama saglam bi cihaz alirsaniz farki farkediyorsunuz :)

Oyunlar-uygulamalar-launcher dunyasi filan yani deneyecek ve ilginizi cekecek bir suru sey var

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Yok ya oyle olmuyor... bende oyle yaparim diye dusunuyordum ama yapacak daha iyi seyler bulunuyor telefonla :)
Su anda cihaz dan yeterince faydalanamadiginiz icin bu tur seyler ilginizi cekiyor ama saglam bi cihaz alirsaniz farki farkediyorsunuz :)

Oyunlar-uygulamalar-launcher dunyasi filan yani deneyecek ve ilginizi cekecek bir suru sey var
Ya o yönden android istiyorum mesela bir sürü mod özelleştirme falan yapılabilir ama önünü alamıyoruz sonra o yüzden stabil bi sistem olsun diyip iosda istiyebiliyorum kararsızım şuan :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Ya o yönden android istiyorum mesela bir sürü mod özelleştirme falan yapılabilir ama önünü alamıyoruz sonra o yüzden stabil bi sistem olsun diyip iosda istiyebiliyorum kararsızım şuan :)

Daha benim modla rootla daha işim olmadi yani ihtiyac yok sadece oyunlari hafiza kartina kurma ve yazilima gömülü uygulamalari silmek icin root dusunuyorum ama ios icinde yeni yazilima herkes farkli yorum yapiyor yani iyimi kotumu olmus belli degil :)
Bence fazla vakit kaybetmeden symbian denen sistemden uzaklasin...

asigsasi

asigsasi

Üye
galaxy note 3 ilgimi çekmeye başladı :ehe

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve cemal çolak
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Iki tanede ekran ekliyim :ehe

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387 ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
amaç s serisi olmasın fakat bi ısınamadım gitti :ehebataryayı çok yer ekranlar güzel olmuş :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
amaç s serisi olmasın fakat bi ısınamadım gitti :ehebataryayı çok yer ekranlar güzel olmuş :)

Kulanima bagli ama Gunde iki defa sarj Allah in emri zaten :)
S4 mini fiyat, performans ve gorsel olarak gayet uygun tavsiye edebilirim :)
Dostum Kurtulun su cihazlardan artik borc harc bi sekilde kurtulun yani :P

• Beğen

Üst Alt