kiraz.muhammed1
Üye
maximod v6nın içinde var kardeşim valla bilmiyorum adınıHocam şu pil renginin hangisi olduğunuda bana söyler misin)

maximod v6nın içinde var kardeşim valla bilmiyorum adınıHocam şu pil renginin hangisi olduğunuda bana söyler misin)

maximod v6nın içinde var kardeşim valla bilmiyorum adını![]()
tema ve widgetleri paylaşır misin acabaTamam Teşekkür ederim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
E6ları burda görmek gururlandırdı beniTamam Teşekkür ederim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
güzel ekran olmuş avkon bi zamanlar kullandığım avkondu anılarım canlandı 
Bir süre 603 kullandımda E6'nın yeri bi başkaE6ları burda görmek gururlandırdı benigüzel ekran olmuş avkon bi zamanlar kullandığım avkondu anılarım canlandı
![]()
geri döndüm e6'ya
)
arada sıkılıyorum e6dan ekranı küçük falan geliyo ama sonra düşünüyorumda yeri cidden ayrı yeni telefon alırsam muhakkak e6 mı saklıycamBir süre 603 kullandımda E6'nın yeri bi başkageri döndüm e6'ya
)
Hocam tema ve saat bunlar ama widgetleri bulamadım pekte anlamıyorum kusuruma bakma
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

arada sıkılıyorum e6dan ekranı küçük falan geliyo ama sonra düşünüyorumda yeri cidden ayrı yeni telefon alırsam muhakkak e6 mı saklıycam![]()

Bende cefakar c6 mi sakliyorum ama gecende kullanayim dedim kullanmaz olaydim cep telefonundan sogudum o kadar yani![]()

s4 mini kullanıp ona geçersen öyle olurBende cefakar c6 mi sakliyorum ama gecende kullanayim dedim kullanmaz olaydim cep telefonundan sogudum o kadar yani![]()
ben telefon alırsam e6 durur tema widget falan takılırım yine onda 
Aynen bende.s4 mini kullanıp ona geçersen öyle olurben telefon alırsam e6 durur tema widget falan takılırım yine onda
![]()

s4 mini kullanıp ona geçersen öyle olurben telefon alırsam e6 durur tema widget falan takılırım yine onda
![]()

Ya o yönden android istiyorum mesela bir sürü mod özelleştirme falan yapılabilir ama önünü alamıyoruz sonra o yüzden stabil bi sistem olsun diyip iosda istiyebiliyorum kararsızım şuanYok ya oyle olmuyor... bende oyle yaparim diye dusunuyordum ama yapacak daha iyi seyler bulunuyor telefonla
Su anda cihaz dan yeterince faydalanamadiginiz icin bu tur seyler ilginizi cekiyor ama saglam bi cihaz alirsaniz farki farkediyorsunuz
Oyunlar-uygulamalar-launcher dunyasi filan yani deneyecek ve ilginizi cekecek bir suru sey var

Ya o yönden android istiyorum mesela bir sürü mod özelleştirme falan yapılabilir ama önünü alamıyoruz sonra o yüzden stabil bi sistem olsun diyip iosda istiyebiliyorum kararsızım şuan![]()

galaxy note 3 ilgimi çekmeye başladı![]()

amaç s serisi olmasın fakat bi ısınamadım gittibataryayı çok yer ekranlar güzel olmuş
![]()