Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye

isa abi müzik çaları düzeltebiliyorum ama albüm resminin şeffaf olması bozuyo o zaman işi

yaren_dede

yaren_dede

Üye

isa abi müzik çaları düzeltebiliyorum ama albüm resminin şeffaf olması bozuyo o zaman işi

dostum müzikçaların sol tarafını olduğu gibi kaldır olsun bitsin daha hoş olur

• Beğen
Tepkiler: onursan ve asigsasi
onurhanerk

onurhanerk

Üye
Geçen Forumda küçük müzik çalar paylaşılmıstı . Şimdi baktım acaba bunu şefaflaştırabilirmisniz diye ama link bulamadım :S

achambo

achambo

Üye
  • Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye

şeffaflaştırma kolay onu bul yeter:)

yalnız bu telin orjinal müzik widgeti :) yani ikonlar nvg uzantılı ve şeffaflaştırmak biraz zor iş oluyo o zaman :) tek yapılabilecek buna benzer bi model çıkarmak dier türlü zor iş.

achambo

achambo

Üye

yalnız bu telin orjinal müzik widgeti :) yani ikonlar nvg uzantılı ve şeffaflaştırmak biraz zor iş oluyo o zaman :) tek yapılabilecek buna benzer bi model çıkarmak dier türlü zor iş.

nvg ise zor doğru:)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
onurhanerk

onurhanerk

Üye
Buldum sonunda. Şefaflaştırılırsa super olur :) Simdiden kolay gelsin :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
najanaja

najanaja

Üye

onu bende bulmuştum kardeş daily den :) ama bu mod yani sadece boyutlandırma dosyaları var içerisinde mif dosyası yok yani widget ekle kısmına bi tanede mini nüzik widgeti ekliyo sadece içinde mif dosyası (ikon dosyası) olmadığı için de bişey yapılamaz.

• Beğen
Tepkiler: onursan
yaren_dede

yaren_dede

Üye

ne zamandır bunu arıyordum eyvallah :)

- - - Eklendi - - -

sanırım sende bunu arıyorsun

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: onursan ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

üstteki derken? üsttekinin farklı bir özelliği yok sadece butonları farklı butonları değiştirince aynı oluyor :)

private dosyası ile oynanmış acaba dedim senin istediğin gibi mi hani küçük olsun fakat yer kaplamasın :)

Üst Alt