Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

sLeepLe

sLeepLe

Üye
o zaman açılalım :)

vay vay vay en güzel ekranların diyebilirim kardeşim :) hepsi çok iyi ama bu ayrı bir etkiledi beni :) alt bar hele çok hoşuma gitti :) saatlerin çok güzel olmuş :) yazı tipin çikolatalı kurabiye :D seviyorum bu fontu yakışmış :) bütün ekranların şahane dicek laf yok eline sağlıkk :oke:

• Beğen
Tepkiler: achambo ve najanaja

najanaja

najanaja

Üye

eline sağlık güzel ekranlar :)
togglelar ve saat on numara olmuş, paylaşmazsın heralde :D

teşekkür ederim kardeşim o ikon bayadır elimdeydi hep deniyim deip sallıyodum en sonunda deneyebildim :) güzel oldu :)

- - - Eklendi - - -

vay vay vay en güzel ekranların diyebilirim kardeşim :) hepsi çok iyi ama bu ayrı bir etkiledi beni :) alt bar hele çok hoşuma gitti :) saatlerin çok güzel olmuş :) yazı tipin çikolatalı kurabiye :D seviyorum bu fontu yakışmış :) bütün ekranların şahane dicek laf yok eline sağlıkk :oke:
aynen alt bar güzel başka temadan aldım :) walla dier fontlarda rakamlar saatlerde düzgün durmadı o yüzden bunu seçtim :) aynen bu ekranların cazibesi bi başka oldu :) teşekkür ederim kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: achambo ve sLeepLe
achambo

achambo

Üye
naja abi süper olmuş tekrar diyecek laf yok zaten:tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
naja abi süper olmuş tekrar diyecek laf yok zaten:tebessüm:

Teşekkür ederim kardeşim beğenmene sewindim :) benzetebilecek olan varsa her türlü meydan okuma kabulümdür :) harbi aslında bide s3 ev ekranları die yarışma yapsalar ya, güzel bi yarışma olurdu bence :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Buyrun bakalım :) Font konusunu açtım onaydan geçtiğinde linki burada paylaşırım :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja, yaren_dede, Nextman ve 1 kişi daha
najanaja

najanaja

Üye
Buyrun bakalım :) Font konusunu açtım onaydan geçtiğinde linki burada paylaşırım :)

way beee harbi işte budur :) harbi süper olmuş yaa en iyi ekranın bu :) o yuvarlak saatin bide pil i yokmuydu pillisi senin o minicik ekranamı sığmıyo yoksa :islik widgetler harika nihayet güzel bi set kullandın :) resimler harika özellikle 2 numaraya hayran kaldım :) bu font mono mu? bunun neresi küçük be ya, daha ne olacak ama çok güzel durmuş harbi. walla harika olmuş kardeşim ellerine sağlık :alkis 10 numara dicem ama bi no kestim çünkü 4. ekran kayıp :) nie eksik ekran paylaşıyon :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

way beee harbi işte budur :) harbi süper olmuş yaa en iyi ekranın bu :) o yuvarlak saatin bide pil i yokmuydu pillisi senin o minicik ekranamı sığmıyo yoksa :islik widgetler harika nihayet güzel bi set kullandın :) resimler harika özellikle 2 numaraya hayran kaldım :) bu font mono mu? bunun neresi küçük be ya, daha ne olacak ama çok güzel durmuş harbi. walla harika olmuş kardeşim ellerine sağlık :alkis 10 numara dicem ama bi no kestim çünkü 4. ekran kayıp :) nie eksik ekran paylaşıyon :)

Teşekkür ederim kardeşim :) benim telefon için yuvarlak saatin sadece bu kadarını çıkartmışlar napam :bilmm ben 3 resimede hasta oldum :) 4.ekran özel bi ekrandı koymadım orda kontak widgetları var onları sansürlemekle uğraşırsam zaten ekranda bişey kalmaz diye :kop: widget seti cidden güzel bunu sevdim değiştirmem heralde :) yazı tipi aynen monotype güzel oldu ya :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve achambo
achambo

achambo

Üye
Teşekkür ederim kardeşim :) benim telefon için yuvarlak saatin sadece bu kadarını çıkartmışlar napam :bilmm ben 3 resimede hasta oldum :) 4.ekran özel bi ekrandı koymadım orda kontak widgetları var onları sansürlemekle uğraşırsam zaten ekranda bişey kalmaz diye :kop: widget seti cidden güzel bunu sevdim değiştirmem heralde :) yazı tipi aynen monotype güzel oldu ya :)

ben de çok sevdim:oke:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
tamam işte ekran minik olunca pili iptal etmişler :) aslında bu bile çok bence dakkayıda kaldırsınlar sadece saat neyine yetmiyo :kop:saat kaç altı kaç geçiyosa geçiyo boşwerrr :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve achambo
achambo

achambo

Üye
tamam işte ekran minik olunca pili iptal etmişler :) aslında bu bile çok bence dakkayıda kaldırsınlar sadece saat neyine yetmiyo :kop:saat kaç altı kaç geçiyosa geçiyo boşwerrr :)

:d: çapraz olmasa daha iyi

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye

:d: çapraz olmasa daha iyi

düz olunca da bi anlamı yok ki normal dijital saat modeli yap olsun bitsin :) biraz şekil olmalı ondan yoksa dediğim gibi bunun arkaplanı normal dijital saate koy tamamdır ek bi pro kurmanada gerek kalmadı :)

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye

GEÇ DALGANI GEÇ :sopa: s4 alayımda o kocaman ekranı koycam görcen sen :) ya arka planı yeni çıkan widgetdaki gibi olsa süper olur

burdaki gibi olsa :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
achambo

achambo

Üye

GEÇ DALGANI GEÇ :sopa: s4 alayımda o kocaman ekranı koycam görcen sen :) ya arka planı yeni çıkan widgetdaki gibi olsa süper olur

ekranın küçük:ehe

- - - Eklendi - - -

3 ü bir arada olursa olur yoksa yapılmaz:ehe

- - - Eklendi - - -

istersen bir el atarız:tebessüm:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye

yeter ki al gari yahu ulan ben çatlayacam yakında al artık yani zamanı geldi de geçiyo bak :) napıyon günde bi liramı atıyon kenara nasıl para biriktiriyon anlamadım ki :) warya ben bişeye kafama taksam yemem içmem gerekirse açlıktan ölmeyi göze alırım, o şeyi de alırım :kop:yalnız bu resimdeki harbi güzelmiş linkini gönderive bana sen gullanamıyon bari ben gullanam :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve achambo
achambo

achambo

Üye

yeter ki al gari yahu ulan ben çatlayacam yakında al artık yani zamanı geldi de geçiyo bak :) napıyon günde bi liramı atıyon kenara nasıl para biriktiriyon anlamadım ki :) warya ben bişeye kafama taksam yemem içmem gerekirse açlıktan ölmeyi göze alırım, o şeyi de alırım :kop:yalnız bu resimdeki harbi güzelmiş linkini gönderive bana sen gullanamıyon bari ben gullanam :)

abi bende para var almıyom:ehe

- - - Eklendi - - -

vaaaaaaaaaaaaayyyyyyy naja abi widget istedi yılda bir olan olay:D

- - - Eklendi - - -

542 bildirim yazıyo içim içimi yiyo ama bakmıcam:)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye

abi bende para var almıyom:ehe

- - - Eklendi - - -

vaaaaaaaaaaaaayyyyyyy naja abi widget istedi yılda bir olan olay:ehe

başkası olsa istemem maksat sleeple ye zahmet vermek :kop:zaten buldum bile widget bölümünde en üst sıradaymış :)

• Beğen

Üst Alt