güzel olmuş dostum ellerine sağlık son ekran daha iyi olmuş![]()

Buyrun bakalım
ilk iki ekran siyah beyaz dier ikisi renkli widget ve kısayollara göre ekran uyum harika
operatör kullanmıyon heralde artık
font güzel eskilerden mi yeni mi sürekli deiştiriyon takip edemiyom artık
saat güzel durmuş ama araları baya açık biraz daha yanaşık olaydı iyiydin
bende ki daha güzel
sadece avkon pili sevmedim onun dışında harika ellerine sağlık gardaş
acaba bunlara bi misilleme mi yapsam
bu arada 3. resim tanıdık geldi 
çook çoook güzel be kardeşilk iki ekran siyah beyaz dier ikisi renkli widget ve kısayollara göre ekran uyum harika
operatör kullanmıyon heralde artık
font güzel eskilerden mi yeni mi sürekli deiştiriyon takip edemiyom artık
saat güzel durmuş ama araları baya açık biraz daha yanaşık olaydı iyiydin
bende ki daha güzel
sadece avkon pili sevmedim onun dışında harika ellerine sağlık gardaş
acaba bunlara bi misilleme mi yapsam
bu arada 3. resim tanıdık geldi
![]()
font senin ismini sevdiğin font var ya o rosemary
3.ekrandaki tanıdık gelir göstermiştim sana ama 2. ekrandakini tanımadın mı sen şaşırttın beni
yap bakalım misilleme avkon benim hoşuma gitti böyle dik olması
ya o saat düzenlense çok güzel olurda düzenlemedi kimse e6 ya bişey yapmıyo zaten 
cok guzel olmuş abi
operatörün üstünü siyahla kapladım program varya animstripe mi ne onunla yaptım güzel durdu böyle üstten pencereyi indirince turkcell yazıyo kapatınca böylefont senin ismini sevdiğin font var ya o rosemary
3.ekrandaki tanıdık gelir göstermiştim sana ama 2. ekrandakini tanımadın mı sen şaşırttın beni
yap bakalım misilleme avkon benim hoşuma gitti böyle dik olması
ya o saat düzenlense çok güzel olurda düzenlemedi kimse e6 ya bişey yapmıyo zaten
walla 2. nin sima yabancı gelmiyo ama tam hatırlayamadım açıkçası
buyur bakalım bunlarda benden, senin ekranları bastırayım da unutturayım 
he rosemary ismi kadar kendiside güzelmişwalla 2. nin sima yabancı gelmiyo ama tam hatırlayamadım açıkçası
buyur bakalım bunlarda benden, senin ekranları bastırayım da unutturayım
ilk ekrandaki resmi biliyorum ayrıca suratını kapamayaydı iyiydi
avkon bence mavi olmalıydı kırmızı bu temaya olmamış kardeşim resimler genel olarak iyi bendeki resimlerin hepsini kullanmışsın
pil widgetı güzel olmuş eline sağlık kardeşim
en çok 4.ekranı sevdim 
abi 4 5 ekrandaki dijital saatle pili senmi yaptın tema myiu 4 mu harbi ekranlar guzel olmuş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
elbetteki geçemez ben zaten sırf sana takılmak için dedim bunlar ne ki. walla kardeş gördüğün üzre havadurumu büyük ya altını yada üstünü kapayacaktım üstünü tercih ettimBenim ekranlarımın yanından bile geçemez bunlarilk ekrandaki resmi biliyorum ayrıca suratını kapamayaydı iyiydi
avkon bence mavi olmalıydı kırmızı bu temaya olmamış kardeşim resimler genel olarak iyi bendeki resimlerin hepsini kullanmışsın
pil widgetı güzel olmuş eline sağlık kardeşim
en çok 4.ekranı sevdim
![]()
walla bu rengi seviyom deiştirmem bi teme için pilmi deiştirip duracam bu avkon artık sabit daha da deişmez
resimler genel olarak iyimi. hepsi birbirinden kalite yahu nasıl böle bi cümle kurarsın
he pil çok güzel oldu
ayrıca benim saatim seninkinden güzel
sen o e6 cıya söle saatle dakkayı birleştirsin
evet 4. ekran on nomero oldu
teşekkür ederim kardeşim.
elbetteki geçemez ben zaten sırf sana takılmak için dedim bunlar ne ki. walla kardeş gördüğün üzre havadurumu büyük ya altını yada üstünü kapayacaktım üstünü tercih ettimwalla bu rengi seviyom deiştirmem bi teme için pilmi deiştirip duracam bu avkon artık sabit daha da deişmez
resimler genel olarak iyimi. hepsi birbirinden kalite yahu nasıl böle bi cümle kurarsın
he pil çok güzel oldu
ayrıca benim saatim seninkinden güzel
sen o e6 cıya söle saatle dakkayı birleştirsin
evet 4. ekran on nomero oldu
teşekkür ederim kardeşim.

hahaha guzel saat ama o e6 saati
hayır e6 ya ozgu bi saat o diger telefonlarda çalısmıyo demek istedim
zaten ben anlamadım çalışmıyosa benim ekrana nasıl gelmiş acaba
niye çalışmasın çalışıyor

hayır e6 ya ozgu bi saat o diger telefonlarda çalısmıyo demek istedim