Sonuç çıkmıyor derken ne demek istediniz? Yani oluyor mu böyle bir şey oluyorsa nasık yapabiliriz?
widgeti eklersin ama sonuç alamazsın yani internet olmazsa Hava durumunu öğrenemezsin. Arkadaşında bunu belirtmiş anladığım kadarıyl

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
isa abi bu senin için
yalnız operatör ve profil tam oturmamış![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
isa abi bu senin için
yalnız operatör ve profil tam oturmamış![]()
sadece isa abin için mi 

waaay kesinlikle harika olmuş kardeşim ellerine sağlık çok güzel görünüyosadece isa abin için mi
e hadi bende ekliyem son bi kere
şopla mı yaptınız bu ekranları

musik calar cok gercekci olmus seni kırdıysam ozur dilerim naja abi ama bi cevap ver

musik calar cok gercekci olmus seni kırdıysam ozur dilerim naja abi ama bi cevap ver
bende kırılacak kalp yok zaten merak etme
genelde ben kalp kırarım o işte çok iyiyimdir
cvb ı pm den verdim 
N8 denedim olmadı mecburen bunu yaptık napak
naja abiye yakışmadı iphone özentiliği olmuş![]()
aslında altındaki müzik standı başka bi tane vardı siyah çok güzeldi ama uyum sağlamadı tel kastı bütün widgetler sapıttı kilitlendi anlıcan zor kurtardım teli
baya bi ağır geldi o meret bende bu beyazı kullandım artık
öle hiçbişeye özentim yoktur N8 imi seviyorum bide android hastalığım olduğu için xperia aldım bunlar bana yeter 
kırılacak ne dedin kibende kırılacak kalp yok zaten merak etme
genelde ben kalp kırarım o işte çok iyiyimdir
cvb ı pm den verdim
- - - Eklendi - - -
N8 denedim olmadı mecburen bunu yaptık napakaslında altındaki müzik standı başka bi tane vardı siyah çok güzeldi ama uyum sağlamadı tel kastı bütün widgetler sapıttı kilitlendi anlıcan zor kurtardım teli
baya bi ağır geldi o meret bende bu beyazı kullandım artık
öle hiçbişeye özentim yoktur N8 imi seviyorum bide android hastalığım olduğu için xperia aldım bunlar bana yeter
![]()

abi öylesine dedim özentiliği kırmadım dimi![]()