Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
internete bağlanmadan sonuçları göstermez

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Sonuç çıkmıyor derken ne demek istediniz? Yani oluyor mu böyle bir şey oluyorsa nasık yapabiliriz?

widgeti eklersin ama sonuç alamazsın yani internet olmazsa Hava durumunu öğrenemezsin. Arkadaşında bunu belirtmiş anladığım kadarıyl

onurhanerk

onurhanerk

Üye
manolyam63

manolyam63

Üye
harıka olmuş....

asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Tepkiler: Mr. SaLÇa ve achambo
Anil-D

Anil-D

Üye
nasıl olmuş?

achambo

achambo

Üye

isa abi bu senin için:sarıl:

yalnız operatör ve profil tam oturmamış:hmmm

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve asigsasi
sLeepLe

sLeepLe

Üye
şopla mı yaptınız bu ekranları :D

najanaja

najanaja

Üye

isa abi bu senin için:sarıl:

yalnız operatör ve profil tam oturmamış:hmmm

waaay kesinlikle harika olmuş kardeşim ellerine sağlık çok güzel görünüyo :oke: sadece isa abin için mi :)
e hadi bende ekliyem son bi kere :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
Anil-D

Anil-D

Üye
abi ekranlar on numara olmus muzik çalar widgetıni verırmısin?

- - - Eklendi - - -

abi bidaha ekran koymucakmısın?

- - - Eklendi - - -

fontuda verırmısın

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Anil-D

Anil-D

Üye
musik calar cok gercekci olmus seni kırdıysam ozur dilerim naja abi ama bi cevap ver

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
musik calar cok gercekci olmus seni kırdıysam ozur dilerim naja abi ama bi cevap ver

kırılacak ne dedin ki :) bende kırılacak kalp yok zaten merak etme :) genelde ben kalp kırarım o işte çok iyiyimdir :) cvb ı pm den verdim :oke:

- - - Eklendi - - -

naja abiye yakışmadı iphone özentiliği olmuş:ehe
N8 denedim olmadı mecburen bunu yaptık napak :) aslında altındaki müzik standı başka bi tane vardı siyah çok güzeldi ama uyum sağlamadı tel kastı bütün widgetler sapıttı kilitlendi anlıcan zor kurtardım teli :) baya bi ağır geldi o meret bende bu beyazı kullandım artık :) öle hiçbişeye özentim yoktur N8 imi seviyorum bide android hastalığım olduğu için xperia aldım bunlar bana yeter :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

bu set de tam olsaydı iyiydi

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve Mr. SaLÇa
Anil-D

Anil-D

Üye
isa abi ekranlar on numara kırmızı toggle setinı verırmısın

achambo

achambo

Üye

kırılacak ne dedin ki :) bende kırılacak kalp yok zaten merak etme :) genelde ben kalp kırarım o işte çok iyiyimdir :) cvb ı pm den verdim :oke:

- - - Eklendi - - -

N8 denedim olmadı mecburen bunu yaptık napak :) aslında altındaki müzik standı başka bi tane vardı siyah çok güzeldi ama uyum sağlamadı tel kastı bütün widgetler sapıttı kilitlendi anlıcan zor kurtardım teli :) baya bi ağır geldi o meret bende bu beyazı kullandım artık :) öle hiçbişeye özentim yoktur N8 imi seviyorum bide android hastalığım olduğu için xperia aldım bunlar bana yeter :)

abi öylesine dedim özentiliği kırmadım dimi
:op:

• Beğen

Üst Alt