Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye

öyle oldu herhalde:D:D

abi dosyayı atsam bakabilirmisin hiçbir şey anlamadım beyaza dönüştümek için

(2 tane :))

- - - Eklendi - - -

bu o dosya worldpad ile sisin içindeki sonu .o0000 olan dosyayı açtım ve formülünü bilmediğim matematik sorularına baktığım an aklıma geldi
:ehe
onu bende anlamıyom açıkçası o dosyayı ya telde yada pc de hex editorle açmalısın o zaman biraz daha anlaşılıyo içerik ama renk kısımları neresinde oluyo bende bilmiyom yani normal yolla açarsan karman çorman şeyler oluyo içerikte sen pc için hex editor bul bitane o dosyayı onlan aç ama büyük ihtimal yine bişey anlamıcaksın :) içinde renkleri içeren rgb kodları oluyo onun o rgb kodlarını hangi renk istiyosan o rengin kodunu yazıyon ama dediğim gibi karışık iş ben bile çözemedim o renk olaylarını :)

- - - Eklendi - - -

niye onla uğraşıyon ki? beyaz renkli havadurumu saati de var alcan onu kurcan telefona sonra bu yaptığın mifi değiştircen olacak işte o zaman :) bence bi böle dene.

achambo

achambo

Üye

onu bende anlamıyom açıkçası o dosyayı ya telde yada pc de hex editorle açmalısın o zaman biraz daha anlaşılıyo içerik ama renk kısımları neresinde oluyo bende bilmiyom yani normal yolla açarsan karman çorman şeyler oluyo içerikte sen pc için hex editor bul bitane o dosyayı onlan aç ama büyük ihtimal yine bişey anlamıcaksın :) içinde renkleri içeren rgb kodları oluyo onun o rgb kodlarını hangi renk istiyosan o rengin kodunu yazıyon ama dediğim gibi karışık iş ben bile çözemedim o renk olaylarını :)

- - - Eklendi - - -

niye onla uğraşıyon ki? beyaz renkli havadurumu saati de var alcan onu kurcan telefona sonra bu yaptığın mifi değiştircen olacak işte o zaman :) bence bi böle dene.

orjinalde yerleri farklı ondan sorun oluyo:) biraz kurcalıyım:D

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Anil-D

Anil-D

Üye
beklicez bakalım bu arada adınıda ogrendim aydın abi iyisin ya profesyonel birisin isa abi ekranlar guzel olmuş ben zaten sözelciyim matamatik geometriyi sevmiyorum ben buyum aydın abi johny diye herif senin saat toggle ve avkonu paylasmıs boyle kisilere uyuz oluyorum ben uzerinde oynamak icin bile izin alıyorum beni isa abi ve bahadır abi bilir kendimce bişeyler yaparım 1 2 gun kullanır paylasırım ama çalmam isterim yani kısacası senin ekranların hastasıyım

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
beklicez bakalım bu arada adınıda ogrendim aydın abi iyisin ya profesyonel birisin isa abi ekranlar guzel olmuş ben zaten sözelciyim matamatik geometriyi sevmiyorum ben buyum aydın abi johny diye herif senin saat toggle ve avkonu paylasmıs boyle kisilere uyuz oluyorum ben uzerinde oynamak icin bile izin alıyorum beni isa abi ve bahadır abi bilir kendimce bişeyler yaparım 1 2 gun kullanır paylasırım ama çalmam isterim yani kısacası senin ekranların hastasıyım

yanlız adı aydın değil yaşadığı şehirdi o :)

Anil-D

Anil-D

Üye
abi peki gerçek adın ne

najanaja

najanaja

Üye
abi peki gerçek adın ne

gerçek adım bu zaten najanaja :) eğer moderatörleri saymazsak sanırım adımı 1 kişi biliyo yanlış hatırlamıyosam :) en fazla 2 kişidir olmadı 3 dielim :) najanaja demeniz yeter naja da kabulümdür bazan aydın dienler var az önce senin dediğin gibi :) oda kabulümdür sorun deil :oke: gerçeğine gerek yok böle iyi :) kimdi burak tı sanırım oda nameless abi dio :)

• Beğen
Tepkiler: achambo
Anil-D

Anil-D

Üye
vaybe nameless buda iyi

achambo

achambo

Üye
nameless ben de öyle dicem:D

- - - Eklendi - - -

gerçek adım bu zaten najanaja :) eğer moderatörleri saymazsak sanırım adımı 1 kişi biliyo yanlış hatırlamıyosam :) en fazla 2 kişidir olmadı 3 dielim :)

abi bana da söyle 4 olsun :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

bahadır abi biliyomu
aklımda sinsice planlar var:ehe

- - - Eklendi - - -

beyaz fontu yapamadım :vur

- - - Eklendi - - -

gerçek adım bu zaten najanaja :) eğer moderatörleri saymazsak sanırım adımı 1 kişi biliyo yanlış hatırlamıyosam :) en fazla 2 kişidir olmadı 3 dielim :) najanaja demeniz yeter naja da kabulümdür bazan aydın dienler var az önce senin dediğin gibi :) oda kabulümdür sorun deil :oke: gerçeğine gerek yok böle iyi :) kimdi burak tı sanırım oda nameless abi dio :)

unuttum özür 6 :)

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
abi tam olarak ne zamana cıkar şu widgetler

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
bende is. Gerisini anlayın

manolyam63

manolyam63

Üye
aynen ısa usta ...

Anil-D

Anil-D

Üye
abi her seye yanıt buluyosun

najanaja

najanaja

Üye
nameless ben de öyle dicem:D

- - - Eklendi - - -

abi bana da söyle 4 olsun :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

bahadır abi biliyomu
aklımda sinsice planlar var:ehe

- - - Eklendi - - -

beyaz fontu yapamadım :vur

- - - Eklendi - - -

unuttum özür 6 :)
işte onu hatıralmıyo moderatorken sölemişmiydim die :) hatırlamadığım bikaç kişi var :) söylediklerimi uyardım hiçbi koşulda adım forumda geçmesin die :) yani boşuna sissice planlar yapma bence :)

- - - Eklendi - - -

abi tam olarak ne zamana cıkar şu widgetler

aynen acele yok dediğim gibi bugün yeni telefonum geldi bikaç gün onla uğraşırım zaten :) acele yok acele ettirirseniz dandik bi mamül çıkabilir ortaya :) özenle yapayım sağlam olsun dimi :) artı bu muhabbetleri kapatalım artık. çok uzadı 2 sayfayı geçti nextman den uyarı gelecek yoksa :D

Anil-D

Anil-D

Üye
niye adını soylemiyosun merak ediyoruz biz

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
siz burayı iyice sohbet mekanına çevirmeden ciddi şekilde uyarıyorum sizi.

• Beğen
achambo

achambo

Üye

işte onu hatıralmıyo moderatorken sölemişmiydim die :) hatırlamadığım bikaç kişi var :) söylediklerimi uyardım hiçbi koşulda adım forumda geçmesin die :) yani boşuna sissice planlar yapma bence :)

- - - Eklendi - - -

aynen acele yok dediğim gibi bugün yeni telefonum geldi bikaç gün onla uğraşırım zaten :) acele yok acele ettirirseniz dandik bi mamül çıkabilir ortaya :) özenle yapayım sağlam olsun dimi :) artı bu muhabbetleri kapatalım artık. çok uzadı 2 sayfayı geçti nextman den uyarı gelecek yoksa :D

tüh ya bari baş harfini söyle sinsice planlar da yattı:ehe

- - - Eklendi - - -

özür dilerim konu dışına çıkıyoruz doğru

asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Tepkiler: achambo
Anil-D

Anil-D

Üye
abi ekranlar guzel