Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye

güzel olmuş ilk ekran çok güzel olmuş fıskiyeli saat gibi hoş durmuş :)
teşekkür ederim kardeşim aynen o çok güzel oldu duwarkağıdıyla bütünleşti ekran :)

- - - Eklendi - - -

öncelikle ilk ekrandaki saatili hava durumu çok yakışmış :oke: eq widgetını ediylemen çok güzel olmuş üstüne najanaja da yazmışsın süper durmuş :) müzik çalar widgetı çok iyi olmuş eline sağlık kardeşim toogle setleri her zamanki gibi çok güzel olmuş eline sağlık :) bence şu klasör modunu uygula artık her klasör aynı simgede olmasın konusuna göre olsun :)
yine on numara dimi ekranlarım :) eko widgetini benim favori şeffaf toogle set in fonunu kullandım güzel durdu :) müzikçalar değişik bi model çıkartam dedim bu aslında fena deil ama etrafındaki beyazlığı kaldırmalıymışım o görüntüyü bozmuş :) resident evil toogle mantık nasıl ama açınca beyazlar dışa büyüyo kapatınca normal :) bence güzel oldu bunlar :) yok ya aynı olsun önemli deil ben ona takmıyom senin ekranındaki widgetlere takmadığın gibi :) uğraşmıcam modla falan böle iyi bence :) teşekkür ederim kardeşim.

- - - Eklendi - - -

adam vermiyo emekli oldu her seferinde istemicem diyorum ama tutamıyorum dilimi istıyorum

daha önce hep dile getirdim emekli oldum artık die :) artık paylaşımda bulunmayacağım bilerek cvp vermiyorum bu yorumlarınıza anlayasınız die :) yine daha öncede dediğim gibi elimde çok seçenek çeşit war birçok model widget yapabilecek durumdayım ama yine dediğim gibi elini sallayan modifiyeci oldu genelde fazla anlamayan vatandaşlar war alıntı yapıyolar bikaç bi yerini deiştir kendi adınla paylaş ben buna karşıyım açıkçası ben ilk acemice yaptığım zamanlarda bile kimseden bişey çalmadım kendimce acemice şeyler yaptım hep emeğe saygı die bişey kalmadı ben o kadar uğraşayım bişeyler yapayım başkası modifiye etsin kendi yapmış gibi belki sizlerce yanlış düşünüyo görünebilirim ama kendimce gayet mantıklı ve doğru düşünüyorum bu yüzden artık böle yanlış anlamayın, beni de artistik taslıyo gibi görmeyin işim olmaz böle tavırlarla :) benim şu forumda dosdoğru istekte bulunduğumu görmemişsinizdir her istediğimi arar bulurum resim, widget, tema her ne olursa kimseyi de rahatsız etmem kendimce :) birinin ekranında bişey gördüysem illaki onu bulurum yeterki aramasını bilecen :) neyse yine çok konuştum artık böle bunu bilesiniz die tam bi açıklama yapam dediydim :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve sLeepLe

Anil-D

Anil-D

Üye
abi peki tamam anladımda herkez aynımı paylaş derken forumda demiyorum bize biz paylasmıyoruz zaten neyse tamam sen bilirsin

achambo

achambo

Üye
naja abi 15 tane :) kullanmışsın :D

birinin ekranında bişey gördüysem illaki onu bulurum yeterki aramasını bilecen :) neyse yine çok konuştum artık böle bunu bilesiniz die tam bi açıklama yapam dediydim :)

senin ekranında görünenleri biz bulamıyoruz ama :tebessüm:

ekranların çok güzel ama :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
asigsasi

asigsasi

Üye
naja madem paylaşım yapmayacak sın şöyle son bi jübile yapman gerekir diye düşünüyorum :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
naja abi 15 tane :) kullanmışsın :D

senin ekranında görünenleri biz bulamıyoruz ama :tebessüm:
ekranların çok güzel ama :)

neyi 15 tane kullanmışım ? e yani genelde kendim yaptığım için olmasın :) walla büyük konuşmak istemem ama ilk sayfalardan buyana bütün ekranlarıma bi bak bi tane kötü ekran bulabilecekmisin bakalım :) ben garanti veririm çünkü özenle hazırlarım ve uyumlu olmsaını sağlarım biraz titizimdirde :)

- - - Eklendi - - -

naja madem paylaşım yapmayacak sın şöyle son bi jübile yapman gerekir diye düşünüyorum :)

hadi öle olsun bakalım :) senin için ve tabi maxicep için şöle sağlam bi set hazırlıyım :) ama haftaya olur yarın yeni telefonum geliyo onlan uğraşırım bu sıralar :)
[/COLOR][/FONT]

• Beğen
Tepkiler: achambo ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
tamam dostum altın vuruş yaparsın :)

• Beğen
Tepkiler: achambo ve najanaja
achambo

achambo

Üye

neyi 15 tane kullanmışım ? e yani genelde kendim yaptığım için olmasın :) walla büyük konuşmak istemem ama ilk sayfalardan buyana bütün ekranlarıma bi bak bi tane kötü ekran bulabilecekmisin bakalım :) ben garanti veririm çünkü özenle hazırlarım ve uyumlu olmsaını sağlarım biraz titizimdirde :)

- - - Eklendi - - -

hadi öle olsun bakalım :) senin için ve tabi maxicep için şöle sağlam bi set hazırlıyım :) ama haftaya olur yarın yeni telefonum geliyo onlan uğraşırım bu sıralar :)

abi 15 tane " :)" bu smileyi kullamışsın onu diyorum:D:D

bu widget işi süper oldu kralın dönüşü:ehe

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye

abi 15 tane " :)" bu smileyi kullamışsın onu diyorum:D:D

bu widget işi süper oldu kralın dönüşü:ehe
ha ben o arada sen gülücük atıyon sandım onu kastediyodun yani :) üşenmedin onlarımı saydın :) abartma yahu ne kralı adamlar neler neler yapıyo benimkiler ne ki :) walla gece bi tane hazırladım ana tema hazır yani, tabi tele atıp bakacam güzel olduysa seri üretime geçerim yavaş yavaş :) şimdi kaç tane oldu :)

achambo

achambo

Üye

ha ben o arada sen gülücük atıyon sandım onu kastediyodun yani :) üşenmedin onlarımı saydın :) abartma yahu ne kralı adamlar neler neler yapıyo benimkiler ne ki :) walla gece bi tane hazırladım ana tema hazır yani, tabi tele atıp bakacam güzel olduysa seri üretime geçerim yavaş yavaş :) şimdi kaç tane oldu :)

5 oldu bu az:D üşenilicek br şey değil ki:)

abi seninkiler ayrı güzel oluyo ama onlarınkilerde 1-2 tane alıyosam senin widget setlerinin en az yarısını kullanıyorum :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve najanaja
Anil-D

Anil-D

Üye
iste bu abi muzik calar ile sette olsun cok teşekurler

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
İsallahya benim icin onemli olanlarlar radyo müzik toggle set bu kadar

- - - Eklendi - - -

Aynen bende toggle ve yaptıgın avkonları kullanıyorum sen super yapıyosun

- - - Eklendi - - -

• Beğen
achambo

achambo

Üye
aydınlı abi senin widget seti vardı benim kullandığım ona uydurmaya çalıştım clockweather widgetini kızmadın dimi :tebessüm:

saati nasıl beyaz yapabilirim bilen var mı:)

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Tepkiler: achambo
najanaja

najanaja

Üye

5 oldu bu az:D üşenilicek br şey değil ki:)

abi seninkiler ayrı güzel oluyo ama onlarınkilerde 1-2 tane alıyosam senin widget setlerinin en az yarısını kullanıyorum :tebessüm:

teşekkür ederim kardeşim beğenmenize gerçekten çok sewindim :)

- - - Eklendi - - -

İsallahya benim icin onemli olanlarlar radyo müzik toggle set bu kadar

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

walla ne diyim gurur duydum bu kadar sevildiğini bilmiyodum setlerimin :) çok teşekkür ederim kardeşim. merak etme elbet müzikçalarda olacak :oke:

- - - Eklendi - - -

aydın abi senin widget seti vardı benim kullandığım ona uydurmaya çalıştım clockweather widgetini kızmadın dimi :tebessüm:

saati nasıl beyaz yapabilirim bilen var mı:)

nie kızayım kardeşim ne istiyosan yapabilirsin :) bu arada güzel olmuş gerçekten :oke: beyaz yapmak için önce beyaz renkli olan saatten kurman lazım sisini sonrada mifi deiştirirsin renk olayları sis dosyasında oluyo sonu sıfırlı biten bi dosya onlarda ayarlanıyo renkler.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve achambo
achambo

achambo

Üye

teşekkür ederim kardeşim beğenmenize gerçekten çok sewindim :)

- - - Eklendi - - -

walla ne diyim gurur duydum bu kadar sevildiğini bilmiyodum setlerimin :) çok teşekkür ederim kardeşim. merak etme elbet müzikçalarda olacak :oke:

- - - Eklendi - - -

nie kızayım kardeşim ne istiyosan yapabilirsin :) bu arada güzel olmuş gerçekten :oke: beyaz yapmak için önce beyaz renkli olan saatten kurman lazım sisini sonrada mifi deiştirirsin renk olayları sis dosyasında oluyo sonu sıfırlı biten bi dosya onlarda ayarlanıyo renkler.

abi hep görerek yapıyolar fln. dün yazmıştın da ondan dedim:)

o dosyayı buldum da içini açınca öyle bakmaya başladım:ehe ne yazıyo burda diye

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye

abi hep görerek yapıyolar fln. dün yazmıştın da ondan dedim:)

o dosyayı buldum da içini açınca öyle bakmaya başladım:ehe ne yazıyo burda diye
ama o dediğim senin seti alıp farklı deişiklikler yaparak kendi yapmış gibi sunuyo benim kızdığım nokta o sen sadece havadurumu yapmışsın kendine hem ben genelde yabancılar için sölüyom bizim yaptıklarımız editliyolar hep :) önceden biz onlardan çalardık şimdi onlar bizden çalıyo, yanılmıyorsam maxicep te baya bi yabancı üyemizde oldu :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve achambo
achambo

achambo

Üye

ama o dediğim senin seti alıp farklı deişiklikler yaparak kendi yapmış gibi sunuyo benim kızdığım nokta o sen sadece havadurumu yapmışsın kendine hem ben genelde yabancılar için sölüyom bizim yaptıklarımız editliyolar hep :) önceden biz onlardan çalardık şimdi onlar bizden çalıyo, yanılmıyorsam maxicep te baya bi yabancı üyemizde oldu :)

öyle oldu herhalde:D:D

abi dosyayı atsam bakabilirmisin hiçbir şey anlamadım beyaza dönüştümek için

(2 tane :))

- - - Eklendi - - -

bu o dosya worldpad ile sisin içindeki sonu .o0000 olan dosyayı açtım ve formülünü bilmediğim matematik sorularına baktığım an aklıma geldi
:ehe

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

Üst Alt