najanaja
Üye
teşekkür ederim kardeşim aynen o çok güzel oldu duwarkağıdıyla bütünleşti ekran
güzel olmuş ilk ekran çok güzel olmuş fıskiyeli saat gibi hoş durmuş![]()

- - - Eklendi - - -
yine on numara dimi ekranlarımöncelikle ilk ekrandaki saatili hava durumu çok yakışmışeq widgetını ediylemen çok güzel olmuş üstüne najanaja da yazmışsın süper durmuş
müzik çalar widgetı çok iyi olmuş eline sağlık kardeşim toogle setleri her zamanki gibi çok güzel olmuş eline sağlık
bence şu klasör modunu uygula artık her klasör aynı simgede olmasın konusuna göre olsun
![]()
eko widgetini benim favori şeffaf toogle set in fonunu kullandım güzel durdu
müzikçalar değişik bi model çıkartam dedim bu aslında fena deil ama etrafındaki beyazlığı kaldırmalıymışım o görüntüyü bozmuş
resident evil toogle mantık nasıl ama açınca beyazlar dışa büyüyo kapatınca normal
bence güzel oldu bunlar
yok ya aynı olsun önemli deil ben ona takmıyom senin ekranındaki widgetlere takmadığın gibi
uğraşmıcam modla falan böle iyi bence
teşekkür ederim kardeşim.- - - Eklendi - - -
adam vermiyo emekli oldu her seferinde istemicem diyorum ama tutamıyorum dilimi istıyorum
daha önce hep dile getirdim emekli oldum artık die
artık paylaşımda bulunmayacağım bilerek cvp vermiyorum bu yorumlarınıza anlayasınız die
yine daha öncede dediğim gibi elimde çok seçenek çeşit war birçok model widget yapabilecek durumdayım ama yine dediğim gibi elini sallayan modifiyeci oldu genelde fazla anlamayan vatandaşlar war alıntı yapıyolar bikaç bi yerini deiştir kendi adınla paylaş ben buna karşıyım açıkçası ben ilk acemice yaptığım zamanlarda bile kimseden bişey çalmadım kendimce acemice şeyler yaptım hep emeğe saygı die bişey kalmadı ben o kadar uğraşayım bişeyler yapayım başkası modifiye etsin kendi yapmış gibi belki sizlerce yanlış düşünüyo görünebilirim ama kendimce gayet mantıklı ve doğru düşünüyorum bu yüzden artık böle yanlış anlamayın, beni de artistik taslıyo gibi görmeyin işim olmaz böle tavırlarla
benim şu forumda dosdoğru istekte bulunduğumu görmemişsinizdir her istediğimi arar bulurum resim, widget, tema her ne olursa kimseyi de rahatsız etmem kendimce
birinin ekranında bişey gördüysem illaki onu bulurum yeterki aramasını bilecen
neyse yine çok konuştum artık böle bunu bilesiniz die tam bi açıklama yapam dediydim 
eq widgetını ediylemen çok güzel olmuş üstüne najanaja da yazmışsın süper durmuş