fp2 için vardı yanlış hatırlamıyorsam leventin konulara bir bak

Bi o yana bi bu yanada sallabuyrun bakalım
mazallah kalbim hızlı atmaya başladı
dostum harika olmuş ellerine sağlık beğendimmazallah kalbim hızlı atmaya başladı
- - - Eklendi - - -
son ekran pasif kalmış biraz![]()

woow wooow woww3. resim
fazla söze gerek yok her zamanki gibi süper olmuş
![]()

Bi o yana bi bu yanada sallabuyrun bakalım
3 ve 4 yine açık tonda resim seçmişsin zaten toggle ların ve tema alt ikonları beyaz hiçbişi anlaşılmıyo
resimler yanlış seçim olmuş yine
ben sana öğretemicem nie hep açık tonda beyaz ağırlıklı resim seçersin bilmem zaten ekrandaki herşey beyaz bişey anlaşılmıyo şu resimleri widgetlerine ekranlarına göre seç artık
onun dışında widgetler tema gayet güzel avkonla font sanırım aynı yada ben öle hatırlıyom
yinede elbette güzel ekranlar kardeşim ellerine sağlık 
ilk ekranlar gayet güzel3 ve 4 yine açık tonda resim seçmişsin zaten toggle ların ve tema alt ikonları beyaz hiçbişi anlaşılmıyo
resimler yanlış seçim olmuş yine
ben sana öğretemicem nie hep açık tonda beyaz ağırlıklı resim seçersin bilmem zaten ekrandaki herşey beyaz bişey anlaşılmıyo şu resimleri widgetlerine ekranlarına göre seç artık
onun dışında widgetler tema gayet güzel avkonla font sanırım aynı yada ben öle hatırlıyom
yinede elbette güzel ekranlar kardeşim ellerine sağlık
![]()
telefonda neyin nerde olduğunu biliyom isterse renkler şeffaf olsun yine tıklar geçerim beyazmış görünmemiş pek bağlamıyo
ama sen illa koyu istiyon yapacam sana bi ekran görcen
teşekkür ederim kardeşim 
biri misilleme istedi sanırımResident Evil

eq widgetını ediylemen çok güzel olmuş üstüne najanaja da yazmışsın süper durmuş
müzik çalar widgetı çok iyi olmuş eline sağlık kardeşim toogle setleri her zamanki gibi çok güzel olmuş eline sağlık
bence şu klasör modunu uygula artık her klasör aynı simgede olmasın konusuna göre olsun