Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Maximod 5 te var 4 te de vardı refresh benimki yani bende vardı:hmmm

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bi o yana bi bu yanada salla :biggrin: buyrun bakalım :ehe

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

dostum harika olmuş ellerine sağlık beğendim :) mazallah kalbim hızlı atmaya başladı:aha:

- - - Eklendi - - -

son ekran pasif kalmış biraz ;)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
woow wooow woww :D 3. resim :aha: fazla söze gerek yok her zamanki gibi süper olmuş :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye

ilk ekranlar gayet güzel :) 3 ve 4 yine açık tonda resim seçmişsin zaten toggle ların ve tema alt ikonları beyaz hiçbişi anlaşılmıyo :) resimler yanlış seçim olmuş yine :) ben sana öğretemicem nie hep açık tonda beyaz ağırlıklı resim seçersin bilmem zaten ekrandaki herşey beyaz bişey anlaşılmıyo şu resimleri widgetlerine ekranlarına göre seç artık :) onun dışında widgetler tema gayet güzel avkonla font sanırım aynı yada ben öle hatırlıyom :) yinede elbette güzel ekranlar kardeşim ellerine sağlık :oke:

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye

ilk ekranlar gayet güzel :) 3 ve 4 yine açık tonda resim seçmişsin zaten toggle ların ve tema alt ikonları beyaz hiçbişi anlaşılmıyo :) resimler yanlış seçim olmuş yine :) ben sana öğretemicem nie hep açık tonda beyaz ağırlıklı resim seçersin bilmem zaten ekrandaki herşey beyaz bişey anlaşılmıyo şu resimleri widgetlerine ekranlarına göre seç artık :) onun dışında widgetler tema gayet güzel avkonla font sanırım aynı yada ben öle hatırlıyom :) yinede elbette güzel ekranlar kardeşim ellerine sağlık :oke:

font aynı avkon farklı kardeşim :) telefonda neyin nerde olduğunu biliyom isterse renkler şeffaf olsun yine tıklar geçerim beyazmış görünmemiş pek bağlamıyo :D ama sen illa koyu istiyon yapacam sana bi ekran görcen :ehe teşekkür ederim kardeşim :oke:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Anil-D

Anil-D

Üye
buyrun nasıl sade bir şey oldu

- - - Eklendi - - -

furkan abi guzel olmus ekranlar

asigsasi

asigsasi

Üye
hep aynı widgetleri kullanıyorsun üstelik 2 ekranda da aynı kısayol aynı widget :hmmm tabi bu benim fikrim :)

najanaja

najanaja

Üye
biri misilleme istedi sanırım :) Resident Evil :D

• Beğen
Tepkiler: achambo, sLeepLe ve asigsasi
Anil-D

Anil-D

Üye
Biliyorum abi yaren abi istedi diye boyle yaptım yoksa baska şeyler yapıcam

- - - Eklendi - - -

Bu widgetleri silmeden ver bariya

- - - Eklendi - - -

Ekranlar guzel olmuş

• Beğen
manolyam63

manolyam63

Üye
tsk...

Anil-D

Anil-D

Üye
Abi ekranlarını kıskanıyorum bune ya bende istiyorum

sLeepLe

sLeepLe

Üye
biri misilleme istedi sanırım :) Resident Evil :D

öncelikle ilk ekrandaki saatili hava durumu çok yakışmış :oke: eq widgetını ediylemen çok güzel olmuş üstüne najanaja da yazmışsın süper durmuş :) müzik çalar widgetı çok iyi olmuş eline sağlık kardeşim toogle setleri her zamanki gibi çok güzel olmuş eline sağlık :) bence şu klasör modunu uygula artık her klasör aynı simgede olmasın konusuna göre olsun :)

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
Abi gecen sene yapı paylasıyodun bari şu fotodakileri verya emeklimi oldun seni geri istiyoruz

Pringles

Pringles

Üye
Ben najanaja abiden çok istedim ama vermedi gitti :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada çok güzel olmuş ekranlarınız abilerim :)

En kısa sürede bende ekleyeceğim :oke:

Anil-D

Anil-D

Üye
adam vermiyo emekli oldu her seferinde istemicem diyorum ama tutamıyorum dilimi istıyorum

• Beğen

Üst Alt