Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

sLeepLe

sLeepLe

Üye

töbe haşa:ehe takılıyoruz :D
o saat ne güzel öyle :oha: hemen bi telefoncuya koşup e6 yı satıp n8 701 falan alasım geldi :D

- - - Eklendi - - -

toggle olcaksa ortadaki kareleri kaldırıp siyah kara delik gibi olabilir ve ya ortaya tek bi kare bırakıp dışı yine kara delik gibi olabilir :oke: hele sadece kara delik gibi olursa favori toggle setim olabilir :D

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
o saat ne güzel öyle :oha: hemen bi telefoncuya koşup e6 yı satıp n8 701 falan alasım geldi :D

- - - Eklendi - - -

toggle olcaksa ortadaki kareleri kaldırıp siyah kara delik gibi olabilir ve ya ortaya tek bi kare bırakıp dışı yine kara delik gibi olabilir :oke: hele sadece kara delik gibi olursa favori toggle setim olabilir :D

ucuza bulursan al derim dostum yine d13 weather clock saati :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
asigsasi

asigsasi

Üye
saat şu an deneme aşamasında

asigsasi

asigsasi

Üye

tüh ya ama çoookk güzel

- - - Eklendi - - -

sadece saatin yazdığı kısım biraz üstte olsa

o benim fontla alakalı orjinal font kullanıyor san tam yerine oturur fp2 kullanıyorsan dosyayı göndereyim

yaren_dede

yaren_dede

Üye

- - - Eklendi - - -

dur bakayım daha denemedim nasıl olacak deneyip ön izleme eklerim :)

- - - Eklendi - - -

töbe haşa:ehe takılıyoruz :D

bu hava saati paylaştınmı?

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
achambo

achambo

Üye

dur bakayım daha denemedim nasıl olacak deneyip ön izleme eklerim :)

- - - Eklendi - - -

bu hava saati paylaştınmı?

bende çalışmadı o saat yerler değişmedi bahadır abi halledersin onu:D

asigsasi

asigsasi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede

Üst Alt