Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
Sitemi çaldın ben buluyodum ordan :off: şaka bi yana teşekkür ederim kardeşim beğenmene sevindim :) senin gibi müzikle alakalı bi resim koyayım dedim :) bende sevdim bu ekranları sade ve canlı oldular hoşuma gitti :) font orjinal font temada daevanın son teması ama ikonları fsx in jelly bean temasından aldım :)
e bana kopya wermeyeceniz ben bulurum :) on numara site bulmuşta haberimiz yok :) bende de war bi tane favorim seninkinden daha sağlam :) tek sorunu katagori yok, ya rastgele bakacan yada arama kutusuna yazıp bakacan :) ben haftasonu sağlam ekran nasıl olurmuş gösterecem sana hazırlıklara başladım bile :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

sLeepLe

Üye

e bana kopya wermeyeceniz ben bulurum :) on numara site bulmuşta haberimiz yok :) bende de war bi tane favorim seninkinden daha sağlam :) tek sorunu katagori yok, ya rastgele bakacan yada arama kutusuna yazıp bakacan :) ben haftasonu sağlam ekran nasıl olurmuş gösterecem sana hazırlıklara başladım bile :)

Hodrimeydan diyon he :) hatırlatırım ben kocaelideyim hodrimeyden burası :) göster bakalım ekranlarını :) elbet senin sitenide bulurum belki benim baktığım diğer sitelerden biridir :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
achambo

achambo

Üye

2 bininci mesajı ben atıcaktım:D:D

achambo

achambo

Üye
asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Pringles

Pringles

Üye
Çook hoşuma gitti İSA abi :)

Rica etsem temayı alabilir miyim ?

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
yaren_dede

yaren_dede

Üye

yine güzel ekranlar hazırlamişsin dostum, özellikle Ikinci ekran :kro2:

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
site buluyosunuz demek

ama en iyi benimki direk google görseller

- - - Eklendi - - -

senin mesaj 2001. :):)

- - - Eklendi - - -

araya kaynak var :D

Geriye doğru sayınca benim mesaj 2000. mesaj oluyo ben o yüzden benim dedim :)

- - - Eklendi - - -

ilk ekranda temayı güzel hazırlamışsın dostum güzel uyum olmuş, avkonda güzel hoşuma gitti :) 2.ekrandaki imatte temandan vazgeçmiyosun heralde :D eline sağlık güzel ekranlar :oke:

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
Geriye doğru sayınca benim mesaj 2000. mesaj oluyo ben o yüzden benim dedim :)

- - - Eklendi - - -

ilk ekranda temayı güzel hazırlamışsın dostum güzel uyum olmuş, avkonda güzel hoşuma gitti :) 2.ekrandaki imatte temandan vazgeçmiyosun heralde :D eline sağlık güzel ekranlar :oke:

teşekkürler dostum :) nedense i matte den vazgeçemedim :bilmm

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
cok guzel olmuş

- - - Eklendi - - -

o isa abi resimlerini gormedim guzel olmuş

sLeepLe

sLeepLe

Üye
  • Beğen
manolyam63

manolyam63

Üye
paylasım guzel oldu....

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
Güzel tema bende severim sonuçta ınd190 yapmış yani :) ama sürekli tema değiştiriyorum banada tema dayanmıyo :bilmm

evet dostum bende de yüklü bi ton tema var fakat bazen bağımlı kalıyorum :)

• Beğen

Üst Alt