sLeepLe
Üye
telefon fp2 de
program qooApps qooSystem Widget v1.02(1)
Bendeki sürümde o ama sendeki sorunlar bende yok
başka bi program mı etkiliyo acaba telefon fp2 de
program qooApps qooSystem Widget v1.02(1)
başka bi program mı etkiliyo acaba Bendeki sürümde o ama sendeki sorunlar bende yokbaşka bi program mı etkiliyo acaba
bunda sıkıntı var
valla qoo nun herşeyi yüklü ve saat gibi çalışıyorbunda sıkıntı var

Bende de hepsi yüklü hiç birinde sorun yok![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

al işte sen o kadar uğraş yap elin oğlu bi renk deiştirdi kendi yapmış gibi paylaştı geçti millet hazıra alışmış artık
ne ara editlenmiş toggleler ya![]()
Şimdi ne demek istediğimi anladın mı 
al işte sen o kadar uğraş yap elin oğlu bi renk deiştirdi kendi yapmış gibi paylaştı geçti millet hazıra alışmış artıkŞimdi ne demek istediğimi anladın mı
![]()
yapıcak bişi yok en sonunda yaptığım setlerin sadece resimlerini burda paylaşıcam sen yada sleeple gibi sevdiğim insanlar isterse onlara vericem sadece o olucak
anlıyorum abiyapıcak bişi yok en sonunda yaptığım setlerin sadece resimlerini burda paylaşıcam sen yada sleeple gibi sevdiğim insanlar isterse onlara vericem sadece o olucak
burası paylaşım sitesi kimi bilgilerini paylaşır kimi yaptığı çalışmaları paylaşır sonuçta herkes bi emek verir herkes bu şekilde düşünmüş olsa ne arkadaşlık kalır ne dostluk kalır ne saygı nede sevgi kalır dm den biz birsürü uygulama alıyoruz onların avkonları yeri geliyor edit görüyor burada ne olacak sanki senin seti editlemişler 

yanlış düşünüyor sunburası paylaşım sitesi kimi bilgilerini paylaşır kimi yaptığı çalışmaları paylaşır sonuçta herkes bi emek verir herkes bu şekilde düşünmüş olsa ne arkadaşlık kalır ne dostluk kalır ne saygı nede sevgi kalır dm den biz birsürü uygulama alıyoruz onların avkonları yeri geliyor edit görüyor burada ne olacak sanki senin seti editlemişler
güzel şeyler editlenir
söylediklerim den yanlış birşey çıkarmayın![]()
faruk abi avkonu paylasabilir misin,bide harika olmusBirileri ekranlarıma çok açık renk duvarkağıdı kullanıyon diye laf etmişti bakalım bunlar koyu mu
haklısın ama bazen beleşe konuyormuş gibi olunuyo o yüzden öyle bişey dedim.
ona bakarsan ücretli uygulamalar burada hep ücretsiz paylaşılıyor bu tür olaylar ufak tefek şeyler
kafanı takma 
kısmen doğru kısmen yanlış bence, neden dersen bu adam emek harcıyo kendisi bi şekil üretiyo zaman harcıyo bazan hatalarla karşılaşıyo bikaç deneme yapıyo (Her zaman bi kerede cuk die olmuyo ) tele kaç defa restart çekiyo harcadığı emek az bişey deil ama dediğim gibi elin oğlu gelsin 5 dk kada bi renk deiştirip kendi adıyla paylaşsın şimdi bende sana soruyorum bu hak adalet mi sence ? zamanında bende çok uğraştım tele attığım restartların haddi hesabı yok
yanlış düşünüyor sunburası paylaşım sitesi kimi bilgilerini paylaşır kimi yaptığı çalışmaları paylaşır sonuçta herkes bi emek verir herkes bu şekilde düşünmüş olsa ne arkadaşlık kalır ne dostluk kalır ne saygı nede sevgi kalır dm den biz birsürü uygulama alıyoruz onların avkonları yeri geliyor edit görüyor burada ne olacak sanki senin seti editlemişler
güzel şeyler editlenir
söylediklerim den yanlış birşey çıkarmayın![]()
haa şimdi coutfeel i bilemiyorum ne düzeyde oldu gayet başarılı işler çıkarıyo tamamen ustalaştı, düzeyden kastım çok uğraşıyomu bi kerede çıkarıyomu demekten. ama ben şu anda bi kerede sıfır hatasız yapıyorum artık, bi set yapmam 15 dk mı anca alıyo. Ben bu yüzden artık yapmıyorum açıkçası, aslında elimde daha tonla model, seçenek wardı çeşit çok şu anda elimde ve daha da çoğalabilir. ama artık emekli oldum ve yapmayı düşünmüyorum merak etmeyin kendimede hiçbişey yapmıyorum çünkü biliyosunuz son setim tam favorim onun üstüne kullanmamda yapmamda.
kısmen doğru kısmen yanlış bence, neden dersen bu adam emek harcıyo kendisi bi şekil üretiyo zaman harcıyo bazan hatalarla karşılaşıyo bikaç deneme yapıyo (Her zaman bi kerede cuk die olmuyo ) tele kaç defa restart çekiyo harcadığı emek az bişey deil ama dediğim gibi elin oğlu gelsin 5 dk kada bi renk deiştirip kendi adıyla paylaşsın şimdi bende sana soruyorum bu hak adalet mi sence ? zamanında bende çok uğraştım tele attığım restartların haddi hesabı yokhaa şimdi coutfeel i bilemiyorum ne düzeyde oldu gayet başarılı işler çıkarıyo tamamen ustalaştı, düzeyden kastım çok uğraşıyomu bi kerede çıkarıyomu demekten. ama ben şu anda bi kerede sıfır hatasız yapıyorum artık, bi set yapmam 15 dk mı anca alıyo. Ben bu yüzden artık yapmıyorum açıkçası, aslında elimde daha tonla model, seçenek wardı çeşit çok şu anda elimde ve daha da çoğalabilir. ama artık emekli oldum ve yapmayı düşünmüyorum merak etmeyin kendimede hiçbişey yapmıyorum çünkü biliyosunuz son setim tam favorim onun üstüne kullanmamda yapmamda.
Benim söylediklerimden de yanlış bişey çıkarmayın![]()

toggle hazırlamam yarım saatimi alıyor ama severek yaptığım için hiç canım sıkılmıyor. Okuldada teknik resim dersinde herkezin canı sıkılıyor benm sıkılmıyor ve sınavlarım bu yüzden 100 100
burdada najanaja abi sayesinde kendimi geliştirdim çok mutluyum severek yapıyorum aklıma yeni şekiller geldikçe çizip telefona atıp deniyorum severdem seti yapıyorum tartışmaya gerek yok sohbeti kesmezsek uyarı alıcaz gibi